Wpis z mikrobloga

@EM_Ha: @lord_xenu albo jak się budzisz i okazuje się, że to była tylko zwykła zaawansowana gra, a ty właśnie założyłeś się, że osiągniesz większy wynik, albo pobijesz rekord w ilości dniach ile przeżyjesz xdd

Gra jest na tyle ciekawa, że to zwykla losowość kim będziesz. ALe to by była jaja
  • Odpowiedz
@Louis_de_Pointe_du_Lac: Szczerze mówiąc to widziałem, ale wpadłem na to zanim w ogóle powstał ten serial. Ogólnie czasem mam mega dziwne myśli.

Ale zauważyłem, że wiele osób często ma takie same. Np = że wszyscy ludzie to npc, a '' my '' jako jedyni istniejemy i jesteśmy sami na tym świecie.
  • Odpowiedz
albo jak się budzisz i okazuje się, że to była tylko zwykła zaawansowana gra, a ty właśnie założyłeś się, że osiągniesz większy wynik, albo pobijesz rekord w ilości dniach ile przeżyjesz

@Duszeczek: To powiedziałbym że mój gracz powinien sobie mocno zmniejszyć poziom trudności bo grać to nie za bardzo potrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Duszeczek

Ale zauważyłem, że wiele osób często ma takie same. Np = że wszyscy ludzie to npc, a '' my '' jako jedyni istniejemy i jesteśmy sami na tym świecie.

Coś jak syndrom głównego bohatera
  • Odpowiedz
@EM_Ha kilkanaście lat temu po zapaleniu ekstraktu z szałwi wieszczej poczułem jakbym właśnie wychodził z takiego tripa i przez moment byłem czymś zupełnie innym. wspaniałe uczucie, polecam każdemu.
  • Odpowiedz
@Duszeczek: Motyw z rick and morty ( ͡º ͜ʖ͡º) Był nawet cały odcinek o tym że gra się popsuła i główny bohater nagle stał się wszystkimi npc.
  • Odpowiedz