Aktywne Wpisy

boroniowy +35
Szanowni Sebcelogowie,
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jak tam w japkowym raju? Dalej macie urojenia że android mulą i się przycinają?
czy może po wyjęciu z pudełka już nie ma wsparcia
Nexusa 5x bodajże, to jak wyszły błędy i problemy z tym telefonem to google sprytnie zmienił nazwę linii na "pixel" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem S9, wsparcie szybko zniknęło
Miałem iphona SE 1, właśnie ten 7 letni telefon traci wsparcie, miałem 11 pro, wsparcie jest, miałem 12 mini, wsparcie jest, mam 14 pro, wsparcie jest
@assninja: tak, wszyscy androidziarze kupują jakieś tecno za 300 złotych, to oczywiste
@fishery: Urojenia xD To nie są urojenia tylko fakty. Potrafisz wskazać konkurenta dla iphone SE gen 3 wśród telefonów z androidem? Takiego który będzie nie gorszy od niego? xD Szukam zamiennika dla mojej 8 i nie wiem czy da się znaleźć coś takiego na androidzie xD
@fishery: w sensie kompaktowego rozmiaru