Wpis z mikrobloga

Czy Karolek może plusa? Zjadł sobie o 8 rano gumkę do włosów i wysłał rodziców na ostry dyżur. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przebieg akcji

1. Wsadzanie palucha do pyska, aby wymusić odruch wymiotny. - nieudane
2. Dwa różne zastrzyki na wymioty. - nieudane
3. Woda utleniona do pyska. - nieudane
4. Kręceniem nim przez 5 minut w kółko, aby się w końcu porzygał. - nieudane
5. Zerzyganie się na dywanik w Uberze. - udane

#koty #pokazkota #kot #zalesie #koteczkizprzypadku #zwierzaczki
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
  • 255
normalnie epicko zmasakrował go epickim tekstem "nie zesraj się" xD odzywka jak z gimbazy. Jeszcze mógł coś o jego starej dorzucić.

@Wieufel: A co miał frustratowi powiedzieć? OP wrzucił posta, który nikogo nie krzywdzi, nie narusza w jakikolwiek przestrzeni @WielkiPowrut88 a ten się zesrał mentalnie, bo natknął się na coś, co jego mózg nie przetwarza. To jest typowe wylewanie swoich żali w sytuacji, gdy nikt tego nie potrzebuje.
@4pietrowydrapaczchmur @tojapaweu: Znam osobę, której kitku zjadł wstążkę od kwiatka. I już tak śmiesznie nie było. Bolesna operacja i jeszcze nacierpiał się na koniec. Odszedł.

mój jak kiedyś zjadł nić do zębów to ciągnął później za sobą bobaska wychodząc z kuwety. :-pp
@tojapaweu: po prostu, ja ci mowie, ze nie nazywaj mnie idiotą, bo obaj wiem, ze zesrałeś sie bo twoj kot #!$%@?ł gumkę i nie miałbyś odwagi powiedzieć w twarz pajacu nikomu, że jest idiotą, wiec po prostu tego nie rób, bo wychodzisz na pustosłownego głąba :) w dodatku nie radzisz sobie nawet z kotem.
@tojapaweu: haha, nie ma to jak wykopkowy zjeb, co upublicznia jakim jest idiotą, a potem w komentarzach jeszcze nie trzyma ciśnienia :D co za dzieciak :D nic dziwnego, ze nawet kot patrzy na ciebie z pogardą xD