Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
1) Jak komuś przyszło do głowy interesować się taką laska do longterm relationship to lepiej chyba sobie zaadopotować kota lub psa
2) Jak ktoś się taką laską przejął tak jak blackpillowcy, którzy przeżywają fakt, który mówi o tym że tak jak jakieś 80 procent facetów nie mają minimum 190 cm wzrostu a ich dicki też nie są powyżej 18 cm - to radzę wziąć rozbieg i ***nąć baranka w ścianę.
Taki szon z tego co wszedłem na jej profil, jak dla mnie skończy za 10 lat jako samotna madka z bombelkiem z zainteresowaniem simpów i spermiarzy.
A wy się będziecie dalej nad tym użalać że nie spełniacie wymagań, jak waszym targetem są laski zainteresowane FWB/ONS.
#redpill #blackpill #przegryw #mgtow #fwb #ons #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #dickpill
@Oskar_STS: Za 10? Bardzo dużo czasu jej dajesz xD
ONS - one night stand - przygoda na jedną nockę albo i kilka ;)
reszta będzie miała okazję spędzić resztę życia z tą księżniczką gdy już się wyszaleje na bolcach chadów
@Damntrain: marzenie każdego faceta ( ͡º ͜ʖ͡º).
Bo ten szon ze screena co złapał odklejke, to za chwile obniży oczekiwania - bo takie wymagania nawet przy przygodnych związkach nie występują zbyt często
@Oskar_STS: Jesteśmy za brzydcy na fwb/ons i również za brzydcy na ltr bo kobiety do ltr chcą prawie takich samych gości co do fwb/ons.
To ze ktoś ma wymagania z kosmosu? Ludzie a szczególnie kobiety są zazwyczaj mocno odklejone a później rzeczywistość brutalnie grawituje ich na glebę