Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
@ExtraPensja: Błędu setek milionów, jeśli nie miliardów. Najgorsze jest to, że większość facetów z jakiegoś powodu nie ostrzega innych. Pewnie działa to na zasadzie: "dlaczego ktoś ma mieć lepiej niż ja? niech cierpią tak samo." lub "jest c-----o, ale są też plusy".
Ja dołączyłem kiedyś do NGO w dziedzinie, w której robiłem biznes i karierę i sporo fajnych babeczek tam poznawałem, przy wspólnych działaniach, projektach itp
Kasy z tego nie miałem, ale kontakty fajne ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
A przy okazji, praca zdalna w jakiej dziedzinie? Mnie już biznesy w Polsce wymęczyły i straciłem sporo kasy. Też chciałbym jakaś pracę zdalną i do ciepłych krajów się wybrać. Ale programowanie jest dla mnie nudne i się tak rozglądam powoli za czymś ciekawym
Idę spać, dzięki za rozmowę i spokojnej nocy życzę.
Pozdrawiam serdecznie
@RitmoXL: Jak na S-x w sieci to Tinder. Jak wolisz coś innego, to FB randki są ciekawą opcją, bo algorytm bardzo ostro sprawdza "co was łączy" i w sumie te propozycje działają.
Kiedyś była sympatia, ale tam się zrobił portal dosłownie dla ludzi 35-40+
Alno po prostu ruszaj w miasto po klasycznemu (
XD