Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
POLSKA GUROM 🇵🇱🇵🇱🇵🇱💪💪💪
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz
wfyokyga +30
źródło: temp_file6015344497324376595
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz
źródło: temp_file6015344497324376595
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie
źródło: ksiazka
PobierzWydawnictwa nie zarabiają żadnych kokosów. Więcej, wydawnictw ledwie zipią - kilkuletnie komputery, stare biura z PRL, pensje poniżej średniej krajowej.
A ebooków w Polsce korzysta 8% czytających książki. Większość Polaków kupuje książki wchodząc do Empiku i wybierając coś z wystawki.
eBook nie jest przeceniony bo książka im zalega w magazynach i sprzedają ją z minimalna prowizją, żeby zrobić miejsce na nowe - w tym cała zagadka
Przecież to sami wydawcy mówili, że dzięki dystrybucji cyfrowej gry będą tańsze bo odchodzi koszt produkcji pudełek i płyt. Ja nie mówię tutaj o tym, że gry jako takie generalnie drożeją, tylko że cyfrowe wydania tych samych gier wcale nie są tańsze, a wręcz są droższe od pudełkowych. Gra w pudełku musi być magazynowa i jak nie schodzi to się obniża cenę, można ją odsprzedać, tymczasem cenę cyfrowej można
@onepnch: Po czym dostajesz odgrzewany kotlet jak Far Cry, Assassin, CoD. 300 złotych zeby zagrac w dokladnie ten sam schemat co 10 lat temu tylko z troche lepszą grafiką xD
Od bardzo dawna czytam zasadniczo tylko eBooki z Amazonu. Teraz jadę przez Ryka Browna, jestem na 12 tomie od maja. Tom po polsku kosztuje 35 zł. Wydałbym 420 zł. Na Amazonie kosztują około pi - 3.14 USD plus minus cent. Wydałem na nie około 150 zł.
Jest różnica, nie?