Aktywne Wpisy

saintie +14

gram_w_mahjonga +121
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Masz poduszkę bezpieczeństwa - mieszkanie z rodziną.
Zrezygnowałeś sam z trudniejszej pracy.
Sam podjąłeś decyzję o budżetówce...
Jakbyś to napisał za 10 lat to rzeczywiście słabo, a tak to przyjąleś taktykę kogoś starszego co szuka odpoczynku po 20 latach z--------u
@mirko_anonim: tu bym upatrywał twoich szans. Jakiś projekt na boku albo chociaż nauka czegoś. Skoro i tak te 3-4 godziny musisz odsiedzieć to co ci szkodzi spróbować.
i myślisz że jak znajdziesz to ci ułatwi życie? Wtedy to dopiero będzie pogrom i będziesz musiał z---------ć na
@takJakLubimy: Nie tyle podjąłem decyzję, tylko na wszystkie ogłoszenia była masa chętnych, a akurat tu mnie przyjęli. Naprawdę bym wolał załapać się do działu księgowego, w którymś korpo, ale siedziałem na bezrobociu i trzeba było łapać
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny