Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Blackpill na wykopie to obecnie kilku emerytowanych narcystycznych sekciarzy, którzy nadal próbują polować na facetów z problemami. Przykre że są przegryw które nadal się na to łapią , mimo że jak na dłoni widać jaki jest ich cel. Syndrom sztokholmski jest u nich silny.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@chlopzoszczednosciami00 ja 165. W wieku 20 lat myślałem, że czeka mnie wieczne s----------e, a dziś mam 30 i im później tym lepiej, w szczególności ostatnie 3 lata. Pamiętaj, że czas działa na Twoją korzyść, jeśli nie wjebiesz się w myślenie przegrywa.
  • Odpowiedz
@WillyJamess: to nadal nie rozwiązuje podstawowej kwestii - gdzie poznawać kobiety? na tinderze to wiadomo, że za duży nacisk jest na bycie idealnym i na wygląd, natomiast w jakichkolwiek innych środowiskach w jakich się poruszam (a nie uważam, żeby było ich mało) jest mocny niedobór kobiet
  • Odpowiedz
@chlopzoszczednosciami00 no i zapomniałbym o najważnieszym - przyzwyczaj się, że prawie każdy kontakt skończy się porażką. Tak ma być, to jest normalne. U mnie też tak to działa. Nie mówimy tu o dużej skuteczności, tylko o JAKIEJKOLWIEK, ale tyle nam wystarczy.
  • Odpowiedz
Zasada jest prosta - jeśli masz jakieś szanse coś zmienić to zmieniasz, jak nie to odpuszczasz. Co robią blackpillowcy w takiej sytuacji? Nie odpuszczają ;)

@mirko_anonim: uwaga jest na to nazwa:

BIOLOGIA

A teraz zabieraj manatki i uciekaj
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Co do cykliczności i monotonii, to tak samo co jakiś czas pojawiają się wpisy (często są to bardzo odważne - anonimowe wpisy) rzekomo obalające blackpill, a tak naprawdę nic nie wnoszące do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WillyJamess:
Jak morda jest słaba to nic na tinderze nie ugrasz. Ja się w to trochę bawiłem, celując z racji wieku w panie 30+ i nie osiągnąłem absolutnie niczego. Bogaty opis. Wzrost znośny (wpisany)
Wrzuciłem sporo fotek, wszystkie z zagranicznych wycieczek albo jakichś innych aktywności. Ale z gównianej mordy nic nie zrobisz.
Po prostu jak ktoś jest skrajnie niefotogeniczny to cholernie trudno wyciągnąć z niego zdjęcia na którym będzie wyglądał
  • Odpowiedz
@WillyJamess: dosłownie wszystkie te tipy które dajesz stosuję, ze 150 matchy (wbite na platynie, bez nie byłoby szansy) spotkałem się z 5 czy tam 6 i nic nie poszło dalej
po prostu lochy siedząc tam mają w dupie to, że pisały kiedyś z jakimś gościem, jak cokolwiek im nie pasuje to lecą pisać z kolejnym
  • Odpowiedz