Aktywne Wpisy

izimizixdd +21
Gdybyście mogli wybrać w jakim miejscu w Polsce moglibyście mieszkać, to co byście wybrali?
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
driveback +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@robert_blaszczykowski: Hehe, jakoś se poradzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wszystkich twierdzacych ze zle ramował: to tak nie działa, to jedno (rama) wynika z drugiego (genotyp). Gdyby miał silniejszy genotyp, to dziewczyny bałyby się fikać, bo bałyby się straty źródła przyjemności. Jak i inni samcy po prostu nie wchodziliby w drogę. Jasne, można nauczyć sie bić i tłuc każdego ale ileż można?
One tak właściwie nic nigdy nie osiągnęły i nie przyczyniły w
Ja to rozwiązałem z kobietą tak że ustaliłem pewne reguły już na początku związku przy pierwszym zdarzeniu które mi się nie podobało i potem jeszcze korygowałem jej zachowanie, w uproszczeniu nazwę to ustaleniem granic. Jeśli wasza granica jest taka że nie możecie babie nic powiedzieć i macie nadzieję że ona sama się domyśli żeby taktownie się zachować to raczej się rozczarujecie.
Babę trzeba
Kiedyś w robocie była taka koleżanka, która była w związku z innym kolegą z tej roboty. Ona bardzo lubiła moje poczucie humoru i jak kiedyś chlapnąłem 3 żarty pod kolej a ona się z nich chichrała, to typ wpadł w jakiś panic mode, jakbym mu miał ją zaraz na miejscu odbić xD Dokładnie taki mechanizm napięć i rywalizacji.
oczywiście, że tak, możesz być nawet w miarę atrakcyjny, ale mając niepożądaną osobowość (nie mówiąc już o jakichś zaburzeniach) to
życie jest o wiele cięższe, o czym od zawsze piszę na tagu #genpill
osobowość jest tak samo ważna jak wygląd, a ja twierdzę że zarówno na wygląd jak i na osobowość nie mamy większego wpływu.
Powiem więcej, nawet będąc bogatym dużo łatwiej zboostować wygląd niż osobowość.
co do normnickiej rywalizacji na przedmioty to w sumie tak samo jak z baba, asertywność, przykładowo byli u mnie znajomi po wybudowaniu domu i dwóch pyta co taki mały tv a ja że dla mnie to za duży, prawie nie oglądam, wiem też że są gadzeciażami więc się nie obrażam
bądźcie asertywni i wykazujecie bezsens rozrzutności ewentualnie ale tak czy
@olaf_wolominski: no to #!$%@? nie bądź xd
źródło: Screen_Shot_2020-07-24_at_11.33.38_AM
Pobierz