Wpis z mikrobloga

@olaf_wolominski: lubię poczytać takie wpisy kiedy mam gorszy dzień. Dochodzi do mnie że między innymi przez tego typu gierki dalej jestem sam. Wystarczy wyjść na miasto, lub w miejsce gdzie % są podstawą i od razu widać przedstawione sytuacje. Dziewczyna się upija, zaczyna się kleić do każdego, a jej facet siedzi czerwony ze złości i udaje że go to bawi. Pomimo samotności chyba jednak wolę być obok tego i patrzyć
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: przecież nie trzeba wchodzić w grupę jakiś oskarków żeby mieć znajomych, ja jak poznaję kogoś kto wydaje się toksyczny to kopię go w dupsko i tyle. Nie mam wielu znajomych (w sumie 6), ale są to introwertycy tak samo jak ja, z podobnymi zainteresowaniami i nietoksycznym charakterem. Nie wierzę, że w dobie internetu, grupek i forów tematycznych, nie udałoby ci się znaleźć jednej osoby która też chciałaby jeździć czy
  • Odpowiedz
@Vedar:

gość zestresowany, nerwowy, któremu brak pewności siebie

Co za p---------e, takie cechy mozna i normikom przypisać, którzy właśnie się bawią w te tańce godowe i ciągłe żmijowe akcje odwalają - przez braki pewności i inne cechy muszą sobie coś i innym udowadniać ciągle. OP z tego co widzę chce jedynie spokoju i stabilności. Jeśli te dwie cechy są czymś chorym i nienormalnym, to nie ma co walczyć o taką
  • Odpowiedz
Po paru miesiącach zaczynały się zgrzyty, że nie ma animacji jej czasu

@olaf_wolominski: tutaj zdrowo smiechłem. No ale racja, kobiety to takie duże dzieci, którymi trzeba się zajmować i dawać atencje.
Jak facet jedzie na 5 dni w delegacje do pracy to wielki problem bo jak ona sama sobie poradzi tyle czasu w samotności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz