Aktywne Wpisy
qzety +2
źródło: 1000014166
PobierzNasi polscy offroadowi tytani intelektu nie zawodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
źródło: 53802
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Początkowo myślałem ze to efekt tego ze polacy sie bogacą a ze zawsze nie mieli gustu to teraz poprostu oprocz architektury objawia sie to w motoryzacji
Ale teraz tak mysle sobie ze te graty warte przeciez mniej niz dobre uzywane auto wiec to rqczej kwestia wyboru a nie odblokowania skarbonki.
Tak
Policja w sumie powinna coś takiego wprowadzić. Tak jak z NFZ można sie wypisac to i z ochronh prawa, czemu nie?
Policja przyjezdza na osiedle, daje takim patusom kwestionariusz gdzie deklarują ze oni z Policją nie współpracują ani Policja nie współpracuje z
@driveback: wyczuwam wymyślone farmazony
Myślę że to kwestia stawki, jak Ukrainiec coś odwali to ma deportacje, a prawilniak kuratora
U mnie też kilku bywało na placu, właśnie tacy nowi na osiedlu przed 50, wyglądali na takich co wrócili z ukeja, ale za każdym razem dzwoniłem na policję i o dziwo za każdym razem przyjeżdżali. Patusy potem kilka nocy darły ryja o konfidentach i bywało śmiesznie, ale znów dostali kilka mandacików i się zwinęli i nie wrócili xddd. Ale patus patusowi nierówny, ci u mnie to pewnie jacyś słabsi zawodnicy.
źródło: obraz
PobierzNiestety, Polacy mają genotyp zbliżony do ruskiego gieroja.