Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@driveback:

Od ostatniego roku to jest jakiś kompletny sajgon. Siedzi to goowno z przepitą i przećpaną mordą od 10 do 22, dzień w dzień. Drą pi$dę, śmieją się tym swoim low IQ śmiechem jak walduś kiepski, chleją a-----l, rzucają butelkami w koło, robią pokazy kloszardMMA (bez obrazy dla kloszardów, bo ci często wykazują się nienaganną kulturą), ławki r-------e i poprzestawiane tak, aby mogli się wzajemnie patrzeć w te swoje krzywe
  • Odpowiedz
  • 43
@driveback: kolego, ostatnie 5 lat? Ostatnie 20 lat to istny cud nad Wisłą jest xd zapytaj rodziców co było przed wejściem do UE, całe lata '90 i początek '00. Od czasu otwarcia zachodu dla nas, 90% największej patoli wyjechało, UK, Holandia (he he he skrencik po robocie, mówię ci, to jest życie), Niemcy. Myślisz że dlaczego za granicą mają takie złe zdanie o Polakach? Bo tam wyjechała cała nasza patola.
  • Odpowiedz
Od ostatniego roku to jest jakiś kompletny sajgon. Siedzi to goowno z przepitą i przećpaną mordą od 10 do 22, dzień w dzień. Drą pi$dę, śmieją się tym swoim low IQ śmiechem jak walduś kiepski, chleją a-----l, rzucają butelkami w koło, robią pokazy kloszardMMA (bez obrazy dla kloszardów, bo ci często wykazują się nienaganną kulturą), ławki r-------e i poprzestawiane tak, aby mogli się wzajemnie patrzeć w te swoje krzywe okrągłe, spuchnięte gęby,
  • Odpowiedz
@driveback: ja zauwazylem, ze na ulicach coraz wiecej tuningowanych gratow z głośnym wydechem - a wiadomo kto takimi jeździ.
Początkowo myślałem ze to efekt tego ze polacy sie bogacą a ze zawsze nie mieli gustu to teraz poprostu oprocz architektury objawia sie to w motoryzacji
Ale teraz tak mysle sobie ze te graty warte przeciez mniej niz dobre uzywane auto wiec to rqczej kwestia wyboru a nie odblokowania skarbonki.
Tak
  • Odpowiedz
@totem_lesnych_ludzi: a to dobre jest, dobre...

Policja w sumie powinna coś takiego wprowadzić. Tak jak z NFZ można sie wypisac to i z ochronh prawa, czemu nie?

Policja przyjezdza na osiedle, daje takim patusom kwestionariusz gdzie deklarują ze oni z Policją nie współpracują ani Policja nie współpracuje z
  • Odpowiedz
Ostatnie 5 lat na moim osiedlu było zajebiście, każdego lata starsi ludzie wychodzili sobie na świeże powietrze poczytać książkę

Od ostatniego roku to jest jakiś kompletny sajgon. Siedzi to goowno z przepitą i przećpaną mordą od 10 do 22, dzień w dzień

@driveback: wyczuwam wymyślone farmazony
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: co Ty gadasz, nigdy mnie żaden Ukrainiec nie zaczepił, nie widuje też Ukraińców chlejacych pod blokiem. Za to naszych prawilnych patusów jak najbardziej.

Myślę że to kwestia stawki, jak Ukrainiec coś odwali to ma deportacje, a prawilniak kuratora
  • Odpowiedz
@driveback

U mnie też kilku bywało na placu, właśnie tacy nowi na osiedlu przed 50, wyglądali na takich co wrócili z ukeja, ale za każdym razem dzwoniłem na policję i o dziwo za każdym razem przyjeżdżali. Patusy potem kilka nocy darły ryja o konfidentach i bywało śmiesznie, ale znów dostali kilka mandacików i się zwinęli i nie wrócili xddd. Ale patus patusowi nierówny, ci u mnie to pewnie jacyś słabsi zawodnicy.
  • Odpowiedz
@driveback: Mam widok na ścieżkę spacerową nad rzeką i akurat na wprost mojego okna są ławki. Jest dokładnie tak, jak opisałeś. Nawet zastanawiałem się, czy nie sprawić sobie jakiejś tuningowanej wiatrówki lub snajperki ASG i nie walić im w butelki z alko lub w gołe dupska, gdy wypięci defekują w rzadkich krzakach, nie przejmując się widownią z 60 okien kamienic.
  • Odpowiedz