Wpis z mikrobloga

Ej ale jak to jest że jest sobie chłop i poznaje dziewczynę? Jak to #!$%@? działa? Bo ja tego nie potrafię ogarnąć jak to w ogóle jest możliwe że chłopak podchodzi do takiej dziewczyny i z nią rozmawia, łapią jakiś wspólny język, potem zbliżają się coraz bardziej do siebie i się #!$%@?ą? Czy coś w tym stylu. Ja nie potrafię poznać żadnej nowej osoby a co dopiero jakąś dziewczynę... Jak to #!$%@? działa i co ze mną jest nie tak że tego nie ogarniam. Pomijając już mój #!$%@? wygląd ale ja zupełnie nie potrafię rozmawiać z różowymi. Kto mnie powinien tego nauczyć... I czemu to #!$%@?łem?

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 20
ja nie narzekam na wzrost tylko umiejętności nawiązywania kontaktów z płcią przeciwną i że tego nie ogarniam

co zrobiłes przez ostatnie 10 lat żeby zdobyć umiejętnosci nawiązywania kontaktów?
@rozdartapyta:
@rozdartapyta: podchodzenie do obcej dziewczyny, z którą nic cię nie łączy w nieimprezowym środowisku to jest hardcore, a większość ludzi poznaje się poprzez już znanych znajomych, z którymi gdzieś się spotykasz. Ktoś czasami przyprowadza nowych tak zwanych znajomych znajomego, których jeszcze nie znasz i się sobie przedstawiacie. Potem możesz spytać się jakiejś dziewczyny co przyszła, że skąd się tutaj wzięła skąd zna te osoby, z którymi do was dołączyła.

Albo jak
@rozdartapyta: a skąd jesteś? Bo jest różnica, czy tam gdzie mieszkasz są dobre miejsca, w których gromadzą się ludzie i gdzie dziewczyny się bawią, czy siedzisz w jakimś miasteczku gdzie psy dupami szczekają, bo jak to się mówi z pustego to i salomon nie naleje i jak chcesz poznawać dziewczyny to one muszą być obecne
@rozdartapyta: Generalnie to nic nie robią szczególnego. Wyobraź sobie męskiego spermiarza. Jak się jakiejś spodobasz to ona będzie się zachowywać tak wobec ciebie, cokolwiek nie zrobisz, cokolwiek nie powiesz będzie dobrze, śmiesznie i ciekawie. W takich warunkach poznawanie kogoś to po prostu kwestia odpisywania czegokolwiek na ciągle zaczepki, chociaż nawet jak tego nie zrobisz to i tak ona sobie nadal będzie wkręcać że jesteście znajomymi. Jedyny warunek to twój odpowiedni dymorfizm