Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po roku trudnego i przymusowego neet zdecydowałem się na wyjazd na studia w mieście wojewódzkim, żeby zrobić #wychodzimyzprzegrywu . W skrócie to ciągu roku dostałem ogromnego kopa od normictwa, które co najwyżej patrzy przykrym wzrokiem, ale nic nie pomoże. A wystarczyłoby tego przegrywa zaprosić na p--o, by wyszedł z akademika, bo nigdy się nie leczył psychiatrycznie, mimo trudnej przeszłości.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Nikt nikomu nie będzie pomagał bo świat to dżungla a duże miasta tym bardziej. Wszędzie konkurencja i rywalizacja. Jesteś potencjalnym rywalem o samice więc nikt nie będzie się nad tobą litował, a dziewczyn jest określona liczba i normictwo się o nie dosłownie bije. Jeżeli nie dajesz nic grupom jakie się potworzyły i widzą w tobie zbędny balast i piąte koło u wozu to jesteś poza cała zabawa, nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @lukija po co mi leki, skoro nie mam depresji i jestem stabilny psychicznie? Psycholog mówił wyłącznie o grupowej ze względu na polepszenie zdolności społecznych, ale co mi to da skoro jestem wykluczony ze środowiska? Wystarczyłoby mi, żeby być wbitym w jakąś grupę i to tylko tyle. Typowej terapii nie potrzebuję i słyszałem to wprost, bo o dziwo zachowuję się jak zdrowa psychicznie osoba.

Najbardziej cierpię przez takich właśnie, którzy widzą typa bez znajomych i po trudnym dzieciństwie, to powinien iść na terapię, bo musi mieć problemy. Przez ocenianie z góry na podstawie plotek. Tymczasem normiki zachowują się toksycznie i nie są po przejściach, a alienują kogoś tylko dlatego, bo nie wbił się do żadnej grupki od razu. Co mam niby leczyć? Psychiatra też stwierdził, że nie potrzebuję leków, a tylko dostałem coś na sen, bo samotność burzy zegar biologiczny.

Ja tylko potrzebuję normalnego życia. Nic
  • Odpowiedz