Aktywne Wpisy

witold54 +67

#tatacontent
Bombelek od kilku dni w żłobku - zainstalowałem w telefonie żłobkową apkę. Dziś rano powiadomienie.
Tamagotchi vibe¯_(ツ)_/¯
Bombelek od kilku dni w żłobku - zainstalowałem w telefonie żłobkową apkę. Dziś rano powiadomienie.
Tamagotchi vibe¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file984943433089714798
Pobierz

Po roku trudnego i przymusowego neet zdecydowałem się na wyjazd na studia w mieście wojewódzkim, żeby zrobić #wychodzimyzprzegrywu . W skrócie to ciągu roku dostałem ogromnego kopa od normictwa, które co najwyżej patrzy przykrym wzrokiem, ale nic nie pomoże. A wystarczyłoby tego przegrywa zaprosić na p--o, by wyszedł z akademika, bo nigdy się nie leczył psychiatrycznie, mimo trudnej przeszłości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Najbardziej cierpię przez takich właśnie, którzy widzą typa bez znajomych i po trudnym dzieciństwie, to powinien iść na terapię, bo musi mieć problemy. Przez ocenianie z góry na podstawie plotek. Tymczasem normiki zachowują się toksycznie i nie są po przejściach, a alienują kogoś tylko dlatego, bo nie wbił się do żadnej grupki od razu. Co mam niby leczyć? Psychiatra też stwierdził, że nie potrzebuję leków, a tylko dostałem coś na sen, bo samotność burzy zegar biologiczny.
Ja tylko potrzebuję normalnego życia. Nic
@mirko_anonim: brutalne, ale prawdziwe. Dobry post.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91