Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +272
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#bekazpo #bekazlewactwa #platformaobywatelska #konfederacja #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@cardenas: Przynajmniej nie hien walących najbardziej chamską propagandą wyssaną z d--y Kaczyńskiego, które próbują wyciągać takie prywatne sprawy z przeszłości, jakby miały jakikolwiek wpływ na dzisiejsza politykę.
Ale jak tak będą pogrywać to liczę na to, że i wam się kiedyś ktoś odgryzie i tych wszystkich rogaczy-mężów z Konfederacji, co to się wolą z kolegami, niż
Taktyka poniżania nie jest nazywanie kogoś "fajnip0laczkiem"? xD
@D_Stog: No i wychodzi, że "katolicy" z konfy tak znają swoją religię, jak i ekonomię xDDD
Otóż w kościele w ogóle nie ma czegoś takiego, jak rozwód. Ani już tym bardziej nie z takich powodów xD
Inb4 dyskutuje z kolejnym multi skizo