Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
1. JA
7 plusików na pocieszenie tj. numer luisa figo byłoby serio spoko ;C
#piotszakstyle #w--------e #niewyspanie #choroba #pracbaza #smutek #grupawsparcia
@niepoprawny_marzyciel: nie
@niepoprawny_marzyciel: kobieta?
nie, @wyrostek_robaczkowy
@niepoprawny_marzyciel: no to wiem co czujesz... kto zostawił kogo - Ty ją czy ona Ciebie?
@wyrostek_robaczkowy: nie chce mi się gadać sorry ;/ w ogóle nie chodzi o zostawianie.
@ca1ek: właśnie byłem sikać, nic nowego się tam nie dzieje.
@gesuil: dokładnie, tzn, spotykam się teraz z jedna i jest świetna, bardzo dobrze się przy niej czuje, tak swobodnie, genialnie nam się rozmawia, ale nie potrafię wyjaśnić dlaczego tak jest, ale szkoda by było się rozstać, bardzo szkoda
Co do rzucania palenia: kup sobie tabakę. Na początku będzie Ci trudno skojarzyć fakt zmniejszonej ochoty na fajki z zażyciem, ale pomaga jak mało co.
Polecam Gawith Apricot