Aktywne Wpisy

PanMaglev +501

lubie-sernik +252
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz

Pytanie do mirków w długich kilkuletnich związkach: czy też oglądacie się za innymi dziewczynami na ulicy? Czy macie z tego powodu wyrzuty sumienia, że to taka mikro-zdrada?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
i w sumie naprawde najczesciej jest tak - jedziemy do jakiegos miasta, innego kraju
lazimy caly dzien i naprawde ciezko znalezc kobiete/faceta ktorzy podobaja nam sie bardziej niz my sobie
oglądam się za ładnymi samochodami, oglądam się za fajnymi kobietami. Jedno i drugi cieszy oko, jednego i drugiego mieć nie muszę.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Tu nie chodzi o chęć zdrady tylko lubię estetykę pięknego kobiecego ciała, a moja żona wyglada też zajebiście.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero