Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +142
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.5% (222)
- Nie 51.0% (371)
- Nie mam zdania 18.4% (134)
Chłopy, to nie ma sensu. Jak ktoś nie chce, nie ważne czy baba czy chłop to na nic nasze starania. Między bajki wrzućcie scenariusz, że weźmiecie mocno otyłą kobiete (czy rzadziej kobieta otyłego chłopa) i ją odchudzicie i będziecie w parze ze zdrowo wyglądająca druga połówką. Istnieją jedynie scenariusze w druga stronę, czyli, że szczupła osoba tyje w związku, niemal nigdy w druga stronę. Więc albo się godzicie, że jesteście z osobą otyłą i metabolicznie chorą, albo szukajcie drugiej połówki, której się chce dbać o siebie i o swoje zdrowie.
#gymcel #przegryw #silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@guguszp: za dużo filmów się naoglądał. Schudnie zacznie mieć atencje od oskich i kopnie manleta w dupę
@Syn_Tracza: Serio ktoś w ogóle bierze taką opcję pod uwagę? Skoro sama dla siebie nie chce wyglądać dobrze i nie chce schudnąć, to dla kogoś też tego nie zrobi.
@whitepilled_: a nawet jesliby zrobila, to zaraz kopnie w 4 litery obecnego partnera i znajdzie sobie przystojniejszego i/lub bogatszego partnera