Aktywne Wpisy
kamil-tika +68
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +31
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
- maciusie redditowe punktują, że 8-10lat temu wrzucał banery z konfederacją
- jego profilowe "trzaskowski2020" nazywają fejkiem i minusują każdego kto wrzuci w ramach krytyki xD
- ignorują fakt, że zabity był konfederatą
- zrobił to legalnie posiadaną bronią, zabierając mu broń zostają mu jeszcze:
a) czarnoprochowiec
b) kusza z czech
c) nawóz w rurkach (pipebomb)
d) nielegalna broń od ruskich z bazarku
e) nóż/maczeta/szpikulec do lodu
f) kilka innych rozwiązań, których nie chcę podawać aby nie podskoczyć w rankingach fbi watchlisty
Faktem jest, że społeczeństwo jest totalnie rozbrojone i gdyby to nie była szybka akcja, że typ #!$%@?ł drugiego a potem siebie tylko poszedłby na miasto robić masakrę to policja przyjechałaby dawno po tym jakby wystrzelił wszystkie pestki i zabił wielu postronnych. ¯\(ツ)/¯
Nie zwracam za onkologa: https://www.reddit.com/r/Polska/comments/151xwyl/morderstwo_w_poznaniu_kontekst_polityczny/
#bekazlewactwa
Dla nich to jest pusty frazes po prostu
JAKIE TO MA #!$%@? ZNACZENIE?
Wiec uważałbym z tym że reddit gorszy.
@Docent_Jan_Mula: w sumie masz rację, konfiarskie pajace robią to za darmo i są jeszcze z tego dumni XD
@SzubiDubiDu: Ale powiedz co dałoby ci takie uzbrojenie społeczeństwa?
@SzubiDubiDu: Czytałem kiedyś wywiad z kryminologiem i to nie taka prosta sprawa. Klamką zabijasz z odległości i czujesz się pewnie, jesteś górą nad potencjalną ofiarą. Nożem musisz kogoś faktycznie fizycznie zaatakować i sprawcy (szczególnie tacy jak on, którzy nie mają doświadczenia) często boją się to zrobić. Nóż często wbijany jest w afekcie podczas silnego wzburzenia i