Wpis z mikrobloga

W temacie #poznan nie widziałem takiego #!$%@? jak na reddicie.

- maciusie redditowe punktują, że 8-10lat temu wrzucał banery z konfederacją
- jego profilowe "trzaskowski2020" nazywają fejkiem i minusują każdego kto wrzuci w ramach krytyki xD
- ignorują fakt, że zabity był konfederatą
- zrobił to legalnie posiadaną bronią, zabierając mu broń zostają mu jeszcze:
a) czarnoprochowiec
b) kusza z czech
c) nawóz w rurkach (pipebomb)
d) nielegalna broń od ruskich z bazarku
e) nóż/maczeta/szpikulec do lodu
f) kilka innych rozwiązań, których nie chcę podawać aby nie podskoczyć w rankingach fbi watchlisty

Faktem jest, że społeczeństwo jest totalnie rozbrojone i gdyby to nie była szybka akcja, że typ #!$%@?ł drugiego a potem siebie tylko poszedłby na miasto robić masakrę to policja przyjechałaby dawno po tym jakby wystrzelił wszystkie pestki i zabił wielu postronnych. ¯\(ツ)/¯

Nie zwracam za onkologa: https://www.reddit.com/r/Polska/comments/151xwyl/morderstwo_w_poznaniu_kontekst_polityczny/

#bekazlewactwa
SzubiDubiDu - W temacie #poznan nie widziałem takiego #!$%@? jak na reddicie.

- maci...

źródło: f24h2x0pjicb1

Pobierz
  • 82
@SzubiDubiDu: mówię to jako neuropek i antykonfiarz - jakie ma znaczenie czyjej partii zwolennikiem był ten zjeb? on nie zrobił tego z pobudek politycznych czy jakichś ideowych, więc czemu ktokolwiek chce zwracać uwagę na to czy głosował na konfę, peło czy partię razem?

JAKIE TO MA #!$%@? ZNACZENIE?
@RichPiana a były już pytania czy p0lka szuka bolca na tinderze? Przecież tu tak #!$%@?ło szambo przegrywow że szkoda gadać. jakby się dało to by #!$%@? ta łaskę na miejscu bo to musiała być wina p0lki.

Wiec uważałbym z tym że reddit gorszy.
@HuierP10: no tak. Ta cala nagonke zaczela konfa po twitterach wypisujac, ze koles bym fanem Trzaskowskiego. Konfa, jak to konfa, wiele nie sprawdzi tylko #!$%@? co pierwsze pomysli i rzuci w neta. Ludzie to sprawdzili i wyszlo na to, ze to jednak korwinista i nagle konfa nabrala wody w usta, a przekaz jest teraz taki zeby ta "odpowiedzialnoscia" sie przerzucac do usranej smierci.
nie starczyłoby siły aby podejść od tyłu w adrenalinie wbic mu nóż 3 razy XDDDD

@SzubiDubiDu: Czytałem kiedyś wywiad z kryminologiem i to nie taka prosta sprawa. Klamką zabijasz z odległości i czujesz się pewnie, jesteś górą nad potencjalną ofiarą. Nożem musisz kogoś faktycznie fizycznie zaatakować i sprawcy (szczególnie tacy jak on, którzy nie mają doświadczenia) często boją się to zrobić. Nóż często wbijany jest w afekcie podczas silnego wzburzenia i