Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +113
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
SzubiDubiDu +82
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Przykład rozmowy w PL:
-Szefie chcę 2 tygodnie urlopu
-Nie ma mowy, na zimę dostaniesz jak produkcja stanie.
````` ELQUATTRO
Przykład rozmowy w DE:
-Szefie chcę 2 tygodnie urlopu.
-Nie ma sprawy. Miłego wypoczynku.
-Danke.
#emigraca #pracbaza #polska
@Lethaliity: Absolutne bzdury xD
Nawet w dobrze płatnych pracach, kultura pracy w USA to absolutne dno. Wystarczy chwilę popracować dla nich zdalnie by wiedzieć, że nie chcesz mieć nic wspólnego z Amerykanami.
@Shatter: @ElectroNICK w każdej firmie, rozumiesz?! W KAŻDEJ!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArnoldZboczek: wiadomo i proponują od razu rok płatnego urlopu, bo jesteś zajebisty.
Unlimited PTO != Sick leave != Sabbatical != Federal Holidays != Vacation != Dissability leave.
A teraz leć na czarną, bo tylko tak z chamami można postępować.
@mpk794: znajomy opowiadał jak pracował w Sztokholmie. Jego szef zmienił pracę, więc awansowali jedną z kilku dziewczyn w oddziale firmy, bo "na wysokich stanowiskach brakuje kobiet". A ta po kilku dniach poszła na zwolnienie z powodu "dużego obciążenia psychicznego". Po pół roku wróciła, ale po kilku
@Lethaliity: haha, dobry zart. pracuje w amerykanskim korpo i maja 9 dni + nieoficjalny no limit, a kazdy bierze jak najmniej bo jest #!$%@? odbierane xD A wiele osob trzyma firme jak pana boga za nogi, bo maja dobra opieke medyczna. To jest dopiero zart tego kraju.
@Nie_bede_mial_zony: a zaskoczę Cię - rok czasu też jest możliwy, i to płatnego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ArnoldZboczek: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Flypho: xD normalne warunki dla zwyklych stanowisk za srednia krajowa i wyzej, ale wykopki co USA widzieli na filmikach od towarzyszy sie wypowiadaja.
Prosze, masz pierwsze lepsze stanowisko kasjera z walmarta - https://careers.walmart.com/us/jobs/040814151FE-cashier-front-end-services?ref=featured%20teams xD
#!$%@?, chłopie, w Wallmarcie masz domyślnie całe 5 dni płatnego urlopu xD. Może jak się dogadasz z kierownikiem sklepu w którym akurat pracujesz to wynegocjujesz sobie więcej. Nie błaznuj. Czemu w ofercie się nie chwala ile tego płatnego urlopu jest?
Miesiąc urlopu to pracownik Wallmartu widział chyba w ofercie jakiegoś kolorowego magazynu xDDD