Wpis z mikrobloga

Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?

Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD

Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp

Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach

#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZenujacaDoomerka: Po pierwsze: Spermiarstwo do gazu.
Po drugie: Może ich życie łóżkowe kuleje. Samo są kiepscy albo baby mają kiepskie. Ładnej bielizny nie zalozy bo niewygodna, świntuszyć nie potrafi, jak w tym meme: "teraz mam dotknąć p---s?". A chłopy mają ułańską fantazję np. jakiś anal czy coś. Zapytasz czemu nie obejrzą p---o za free? Myślę że chodzi o jakąś potrzebę interakcji. Świadomość, że po części to jednak dla nich. No
  • Odpowiedz
czy ja wyglądam na debilkę pieniaczkę która zagląda innym do kieszeni? jeszcze by mi brakowało wyrzucać chłopu że wydaje na jakąś lafirynde zamiast na mnie, tak nisko nie upadłam. Jak ktoś wydaje na gry, płyty artystki, a jak wspiera ludzi których lubi oglądać to wszyscy dostają p-------a i nagle jest to kontrowersyjne @ZenujacaDoomerka
  • Odpowiedz
jeszcze rozumiem jak to są single desperaci co za rękę nie trzymali ale w związku to już niezłe kongo

@ZenujacaDoomerka: Laska wie jak huop powinien się zachowywać a jak nie. Może podziel się jeszcze z nami opinią na temat marszczenia freda?
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka jakbym był babą to bez zawahania bym sprzedawał nudesy na of, spermiarze zapłacą za cokolwiek, żal nie skorzystać.
No a tak muszę j---ć u pana Janusza bo mnie nikt za zdjęcia syr nie zapłaci xD
  • Odpowiedz