Wpis z mikrobloga

nie wiem właśnie może powinnam pójść, bo nie wiem co to jest medytacja łona ( _)

@WielkiNos A to jest akurat banalnie proste - jak medytuje facet, to medytuje łun, a jak medytuje baba, to medytuje łona ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
coś czuję że te warsztaty wymyślił partner owej Pani. ostatecznie baby maja wyzwolić swoje ja oraz zrzucić z siebie ciemiezace je od pokoleń wstd więc co się tam nieoficjalnie ma dziać jak każda ma ostatecznie latać nago na tym kursie możecie się domyślać. skończy się orgia a on będzie tam tylko jedynym facetem
  • Odpowiedz
Warsztaty dla kobiet z medytacji łona, masturbacji i robienia loda za 1700 zł. Któraś chętna?

@WielkiNos: nikt tu nie pytał o twoje fantazje seksualne więc ich nie eksponuj. Na zdjęciu nic o tym nie ma.
  • Odpowiedz
Tu nie chodzi o same technikalia masazu. Tylko o cala ta "medytacyjna" otoczke. Scjentologiczne jakies p--------o. Wiesz... zeby cos nazywac "warsztatem" to moze najpierw troche prawdziwej nauki tam wrzucmy. XD

@Niedobry: Tylko, że to co dzisiaj jest "naukowo potwierdzone" i stosowane w psychiatrii jak mindfulness, techniki oddechowe, medytacja itd. to dużo wcześniej wykminiła grupa jakiś mnichów i joginów ze wschodu. Poza tym jak ktoś chce iść na warsztat, nie wiem,
  • Odpowiedz
@WielkiNos biznes dla faceta:
zbudowanie elektrycznego samochodu
zbudowanie rakiety
Biznes dla kobiety:
naucze cię oddychać i opierdzielać pento

ale szczerze zazdroszczę jej mężowi jak żonka będzie mu robić gale a 20 kobiet będzie to obserwować, mega by mnie to kręciło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: @apee też myślę, że to jest połączone z takim szamaństwem, którego też nie lubię u lasek w profilach - jakieś tantry, zmodyfikowane jogi, mistycyzm, wróżbiarstwo, astrologia itd.
Coś czuję, że tutaj nawet nie chodzi o kasę, tylko szukanie (nieetyczne) kobiety do trójkąta lub czworokąta. Wyczuwam podstęp. It's a trap! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast szukać na portalach i pisać wprost kogo szukają, to tutaj
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Czekej, zwolnij bo już za wami nie nadążam.

Facet płacący jak za zboże za masażystki i divy błagający aby zadbać o poziom relacji seksualnych w kraju nad Wisłą to fajny temat ale jak kobieta chce nauczyć parę kłód jakiejś kierwa finezji, nowych doznań i poszerzenia horyzontów to beka? Dobrze rozumiem?
  • Odpowiedz