Aktywne Wpisy
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
#kursy #rozwojosobisty #logikarozowychpaskow #rozowepaski #s--s
Ale:
Troszke moze to faktycznie zabawne jest jednak. XD
@KomendaGlownaPolicji @Ulfric_Stormcloak na twitterze! Odpalam i 20 takich rzeczy się od razu pojawia.
@WielkiNos A to jest akurat banalnie proste - jak medytuje facet, to medytuje łun, a jak medytuje baba, to medytuje łona ( ͡º ͜ʖ͡º)
@WielkiNos: nikt tu nie pytał o twoje fantazje seksualne więc ich nie eksponuj. Na zdjęciu nic o tym nie ma.
@rachuneksumienia: coraz dziwniejsze te showupy xD
@Niedobry: Tylko, że to co dzisiaj jest "naukowo potwierdzone" i stosowane w psychiatrii jak mindfulness, techniki oddechowe, medytacja itd. to dużo wcześniej wykminiła grupa jakiś mnichów i joginów ze wschodu. Poza tym jak ktoś chce iść na warsztat, nie wiem,
@WielkiNos: 90% lasek z którymi się bzykałem nie potrafiło obciągać, więc przyda się.
zbudowanie elektrycznego samochodu
zbudowanie rakiety
Biznes dla kobiety:
naucze cię oddychać i opierdzielać pento
ale szczerze zazdroszczę jej mężowi jak żonka będzie mu robić gale a 20 kobiet będzie to obserwować, mega by mnie to kręciło ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Coś czuję, że tutaj nawet nie chodzi o kasę, tylko szukanie (nieetyczne) kobiety do trójkąta lub czworokąta. Wyczuwam podstęp. It's a trap! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast szukać na portalach i pisać wprost kogo szukają, to tutaj
Facet płacący jak za zboże za masażystki i divy błagający aby zadbać o poziom relacji seksualnych w kraju nad Wisłą to fajny temat ale jak kobieta chce nauczyć parę kłód jakiejś kierwa finezji, nowych doznań i poszerzenia horyzontów to beka? Dobrze rozumiem?