Wpis z mikrobloga

#zwiazki Mirki, wstyd się przyznać ale chyba jestem i potentem. Libido od 2/3 lat szoruje po dnie. S--s od tych 2 lat mnie w ogóle nie interesuje. Mam 27 lat a sferze łóżkowej czuje się jak 80letni dziad. Próbowałem brać sildenafil i tadalafil i w ogóle te tabletki na mnie nie działają(cały czas flak, czasami na chwilę coś drgnie) Hormony wszystkie w normie. Chodzę na siłownię od roku. Kilka lat temu na widok dziewczyny od razu miałem namiot, a teraz to wsystko zanikło. Nawet snow erotycznych nie mam - wcześniej się zdarzały praktycznie co noc. Endokrynolog przepisał mi sildenafil i myślał, że to coś zdziała. Brałem bo myślałem, zd chociaż różowa zadowole i nawet jak mi się nie chce to sprzęt będzie funkcjonował, a tu klapa. Jak to naprawić?
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Niedobry: ogólnie myślę, że ciężko żeby mi jakikolwiek lekarz pomógł. Spróbować można, ale nie widzę w tym nadziei. Niestety nie ma żadnych tabletek na poprawę libido. Zastanawia mnie tylko to dlaczego po tych tabletkach nie chce stać. Może coś z krążeniem? I warto iść do kardiologa ?
  • Odpowiedz
@Espance: Sluchaj, nie wiem. Serio, nie jestem lekarzem. Ale tak: To moze byc dobry trop. Dziwne ze nie dzialaja...

Nie wiem co mam Ci powiedziec: Wiem ze ja bym szukal lekarzy do skutku. W Twoim wieku.
  • Odpowiedz
@Espance: endokrynolog na takie informacje przepisał co silda? To albo idiota, albo wcale u niego nie byłeś, bo każdy by zlecił podstawową diagnozę hormonalną i pytał co bijesz skoro ćwiczysz na siłce.
  • Odpowiedz
  • 0
@davidero69: rezonans przysadki zlecił. Wyszedł mikrogruczolak 3mm w przysadce, ale on jest jedynie do kontroli co pół roku czy się nie powiększa i to wszystko. No i od razu przepisał sildenafil 100mg. Nic nie biorę jeśli chodzi o siłkę
  • Odpowiedz
  • 0
@davidero69: no wszystkie badania hormonów wyszły prawidłowo. Tj: teść, prolaktyna, estradiol lekko podniesiony, ale w innym labie już się mieściłem w widełkach i reszta. Tarczyca też wszystko okej. I po tym stwierdził, że może jednak coś w przysadce i dał skierowanie na rezonans. Wyszedł mikrogruczolak 3mm po kontraście. Jedynie mam go kontrolować co pół roku czy się rozrasta czy nie i to wszystko. Nie wiem co to cabaser nawet
  • Odpowiedz
@Espance: ponowiłbym badania, bo twoje odczucia + gruczolak na przysadce to jawny wskaźnik do podwyższonej prolaktyny. Idź zrób badania prywatnie. Prolka i estro 30 zł około za sztukę. Na badania hormonów nie chodzi się na czczo i nie trzeba świeżo z rana. Idź z 2/3h po przebudzeniu.
  • Odpowiedz
@Espance

@davidero69: no wszystkie badania hormonów wyszły prawidłowo. Tj: teść, prolaktyna, estradiol lekko podniesiony, ale w innym labie już się mieściłem w widełkach i reszta. Tarczyca też wszystko okej. I po tym stwierdził, że może jednak coś w przysadce i dał skierowanie na rezonans. Wyszedł mikrogruczolak 3mm po kontraście. Jedynie mam go kontrolować co pół roku czy się rozrasta czy nie i to wszystko. Nie wiem co to cabaser
  • Odpowiedz
@DestroDevil: @Espance też przez to przechodziłem, z tym że u mnie po prostu był taki okres. Badania hormonalne, rezonans, tomograf i inne cuda nie wykazały nieprawidłowości poza testosteronem ponad normę i właśnie od czasu do czasu prolkę ponad limit. Endokrynolog powiedział, że taki mój urok, to na własną rękę zacząłem zbijać cabaserem i się poprawiło. Teść został przy górnych widełkach, a nawet ponad, a prolka w normie.
  • Odpowiedz