Aktywne Wpisy

Foxing +5
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
Troojan +5
źródło: FB_IMG_1751308385407
Pobierz

@mirko_anonim: To już lepiej z samotnością sobie radzą Ci co tu na nią narzekają.
@Musze_wygrac_zycie: plus jeden przyjacielu :)
@Szymif: szanowny kolego - jesteśmy zrobieni jako WOLNI ludzie :) niestety świat narzuca oraz determinuje czy też zaszczepia w nas pewne standardy które powodują, że musimy to, musimy tamto. Otóż nie :)
────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W pełni cię rozumiem, a nawet zazdroszczę. Też lubię samotność. Samotność ma sens, kiedy jesteś 1) zdrowy i sprawny oraz 2) masz pieniądz, dobrą robotę. Też chciałbym jak ty, móc pracować zdalnie, ale u mnie się nie da. Wiek nie ten i życie tak wyszło, w większości z nie mojej winy, tylko otoczenia i wychowania. Gdybym mógł wyjechać i pracować zdalnie, też bym tak zrobił, zmieniał kraj co
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale co mam sobie wmawiać? Że jest mi cały czas fajnie
──────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: acha, i musisz każdemu z osobna wszystko wyjaśnić żeby nie było niedopowiedzeń xD. Pytanie po co ci to? Dla mnie kontakty z ludźmi, a tym bardziej z najbliższą rodziną to podstawa funkcjonowania.