Wpis z mikrobloga

Czy spodziewac się negatywnych skutków ubocznych po wejściu na minimalne AI (pół tabletki arimidexu tygodniowo) czy raczej pozytywnych?

Mam trochę za wysoko estrogen (45) i słaby stosunek T:E2 (14)

czy nic się nie zmieni xddd

#sterydy #hcg #trt #testosteron
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@impotentny cyferkami się nie leczy, to tylko wskazówka. Nie masz skutków ubocznych wysokiego (powtórzę, twoje jest w normie) E2; to nie dotykasz IA - proste. Wnioskuje że dopiero zacząłeś, daj sobie 2-3 miesiące żeby organizm wszedł w homeostaze.
  • Odpowiedz
@impotentny jak się teraz dobrze czujesz to nie kombinuj, wbijesz E2 w podłogę i będziesz się czuć jak g---o 2 tygodnie, zanim wróci do normy. Skup się na higienie życia codziennego
  • Odpowiedz
  • 0
@neonGlou rzecz w tym, że zwiększam dawkę HCG o 50% więc spodziewam się wyższego estradiolu w nadchodzacych tygodniach, stad moje pytanie dotyczące tej malutkiej dawki ai na wszelki wypadek, bo niespodziewane gino to ostatnie co bym chciał
  • Odpowiedz
@impotentny no i? to idziesz wtedy na badania, zbijasz lekko e2 i powtarzasz po kilku dniach badania. Cycek ci nie urośnie w kilka dni, gruczoł może zacząć dawać lekko znać o sobie jedynie. Nie ma co panikować

Nie ma opcji na gino z tak niskim e2
  • Odpowiedz
@impotentny: Tak jak kolega piszę nie zwracaj uwagi na cyferki, ja lubię mieć estro nawet w okolicach 90 i fajnie się czuję. Na TRT trzymam tak w okolicach 50. Kwestia estro jest dość osobowa, póki nie ma sajdów można trzymać wysoko.
  • Odpowiedz
@impotentny: Estro powinno być trzymane jak najwyżej potrafisz abyś nie odczuwał skutków ubocznych (po zwiększa siłę (nie bezpośrednio), masę, jest neuro i cardio protekcyjne).
Broderick Chavez się chwali estro 200 i mówi że czuje się zajebiście.
  • Odpowiedz
@impotentny: Gdzie wogóle słyszałeś że test do e2 ma być 20:1? Jak już to słyszałem o proporcji 13-17:1 ale i tak większość lepszych edukatorów w tych tematach uważa że można zejść niżej.
  • Odpowiedz