Wpis z mikrobloga

różowa namawia mnie na wybór mieszkania na parterze(nowe budownictwo, zamknięte osiedle). Sama kiedyś takie wynajmowała i uważa, że to super opcja z tym mikro ogródkiem. Ja wogóle nie mam doświadczenia z takimi mieszkaniami dlatego drogie mirki i mirabelki powiedzcie, ma to sens ładować sie w mieszkanie na parterze + 22mkw trawnika, czy wybić jej to z głowy? Na co zwracać uwagę przy wyborze mieszkania na parterze?
komentarze mile widziane
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt2procent

Mieszkanie na parterze z małym ogródkiem są:

• w pyte 23.4% (127)
  • do niczego 76.6% (415)

Oddanych głosów: 542

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czarek9341: Zawsze szukałbym mieszkania na ost piętrze. Raz nikt Ci nie chodzi po głowie, dwa bezpieczeństwo, na parterze zawsze musisz zamykać okna jak nikogo nie ma, czy mogą po prostu coś ukraść to co jest na wierzchu, bo chyba za każdym razem jak wychodzisz nie chował byś jakiś foteli krzeseł stolika itp, brak prywatności no bo na parterze wszystko widać, ludzie potrafią śmiecić i rzucać syf z góry.
Możesz też
  • Odpowiedz
@Czarek9341: mam ogródek (40m2) w bloku to się wypowiem z pozycji eksperta, a nie jak wykopki wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wszystko zależy. Ja mam zajebiście, ale wygląda to tak:
1. Blok jest niski. Mam nad sobą 2 balkony
2. Ogródek wychodzi
  • Odpowiedz
@Czarek9341: Wynajmowałem takie rok. Wszystko zależy od miejsca i ludzi. Jeśli w miarę intymnie położony ogródek wypas. Sąsiadów można trafić różnych..zdarzały mi się kiepy, czy inny śmieć. Nic strasznego, ale jednak. Jak boisz się kradzieży oczywiście rolety powinny załatwić sprawę (ja nie miałem i nie mam nadal). Dobrze żeby nie było przy samej klatce, bo ciągle ktoś łazi. Wygoda parteru dla mnie super. Reasumując jeśli to super zagnieżdżona deweloperka to
  • Odpowiedz