Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: a może to Twoja teściowa krzywdzi swojego męża tym, że nie dawała mu poczucia bliskości i intymności i chłop musiał znaleźć płatne ujście swoich potrzeb. Lepsze to chyba niż jakiś romans
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: udupić dziada, a potem płakać, że teraz to te małżeństwa to się rozpadają, bo chłop z babą nie może wysiedzieć albo na odwrót. Żona mu nie daje bo i pewno nie może, a typ najwyraźniej jeszcze ma chęci.
  • Odpowiedz
Ale s----------e w komentarzach. Dobrze wiedzieć, że jakby wasze matki były oszukiwane, to mielibyście na to w------e, a swoje własne zdrady też usprawiedliwialibyście w ten sposób.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): @longstar Bo uwierzę, że gdybyś miał podejrzenia, że ojciec zdradza matkę, to byś tego nie sprawdził. Ojciec podejrzanie się zachowywał, "stalking" nie wziął się z powietrza. Aczkolwiek tak, szantaże i inne tego typu to już nieco za ostre wg mnie.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
Dobrze wiedzieć, że jakby wasze matki były oszukiwane, to mielibyście na to #!$%@?, a swoje własne zdrady też usprawiedliwialibyście w ten sposób.

@LeVentLeCri: jeszcze nie wiadomo jaka jest wewnetrzna sytuacja w relacjach matka-ojciec, a tutaj juz gadka o zdradzie.
Z relacji Opa mamy tylko oglad z jednej strony.
  • Odpowiedz
Problem w tym, że tu nie ma żadnych pewnych informacji są tylko domniemania stalkerów i zbudowane teorie na ten temat

@digitalalchemist: :DDDD parsknąłem na głos XD
na tym samym wykopie, na którym jak facet napisze "moja różowa pisała z kumplem z pracy, jak zacząłem ją wypytywać to mało mówiła -> olej tę karynę, na pewno już skakała na bolcu" :D
Mizogini za każdym razem pokazują jak bardzo są zje*ani. Nic
  • Odpowiedz