Aktywne Wpisy

yahoomlody +324
paleontolog955 +29
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki

Ale jeśli myślicie, że kobiety mają zbyt łatwo w życiu to przeczytajcie sobie książkę o dyskryminacji kobiet "niewidzialne kobiety" to dowiecie się, że kobiety też mają ciężko, bo na przykład telefony są zbyt duże, a większe dłonie = męskie, mniejsze dłonie = kobiece i manekiny w testowaniu samochodów też są zbyt wysokie = męskie, a nie kobiece=niskie. A i infrastruktura miejska też dyskryminuje kobiety, bo jest dostosowana pod samochody czyli pod mężczyzn, którzy w Polsce stanowią 49% zdanych egzaminów na prawo jazdy. Ogólnie polecam tą książkę, żeby uświadomić sobie społeczny problem męskiego uprzywilejowania.
#rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #przegryw #p0lka #redpill #blackpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn
źródło: Screenshot_50
PobierzNie no, kobiety zawsze miały gorzej, bo co 5 doświadcza gwałtu (zaprzeczanie temu to psychopatia) więc to co Ty mówisz to jest pikuś.
Problem tylko w tymi co ja mam zrobić? Mam powiedzieć tym pannom, że znajomy z pracy na którego lecą chwali mi się, że jest manipulatorem i, że się śmieje ze mnie mówiąc, że gwałcicieli jest tylu, że nie powsadzasz wszystkich do więzień? Przecież one
@KajakDrewniany: to chyba sarkazm sądząc po przytoczonym 49%
Więc tyle samo różni się od 190cm mężczyzny jak i od osoby 160cm.
Ta książka "niewidzialne kobiet" to nie jest żaden niszowy wysryw tylko pozycja, o której
a masz jakieś źródło, oprócz wypowiedzi Jasia Kapeli i badań przeprowadzonych na niereprezentatywnej grupie osób?
@LostHoldenCaulfield: co 2, po co się ograniczać
@Bananek2: czyli 51% to kobiety?
A już uwierzę że średnim dziewczynom ktoś wycieczki stawia
@Linnior88: może brakowało ci social mediów i tindera by spermiarze mogli do ciebie dotrzeć. Żeby naganianiać simpów potrzeba skądś ich brać, a same grono znajomych z paroma kolegami do tego nie wystarczy.
Albo na imprezach za mało kręciłaś się przy barze nie dają szansy simpom by mogli simpować. Jak siądziesz w lokalu w kącie otoczona
@Bananek2: true razemki na nią się połowyłali zimą pisząc, że system odśnieżania w miastach systemowo dyskryminuje kobiety poprzez skupianie się przede wszystkim na odśnieżaniu dróg zamiast chodników