Aktywne Wpisy

annlupin +91
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz
jiddlo +1
Macie jakiś patent na farbę odchodzącą z taśmą? Albo jak naprawić takie ubytki przy suficie? Miała być elegancka odcinka a wyszło gowno ( ͡° ʖ̯ ͡°) #pomocy #kiciochpyta #remontujzwykopem

Profesor tytularny Czesław Partacz pracuje również na etacie profesora zwyczajnego na Wydziale Humanistycznym Politechniki Koszalińskiej. Od 1974 r. zajmuje się stosunkami polsko-ukraińskimi, historią Ukrainy, wieloaspektowo polityką ukraińską. Poruszając między innymi trudną problematykę zbrodni na Wołyniu, wykazuje się naukowym obiektywizmem. Należy do grona najwybitniejszych polskich autorytetów naukowych w zakresie problematyki ukraińskiej. Jest członkiem Międzynarodowej Asocjacji Ukrainistów Kijów
@zenek-stefan1: To mitoman skompromitowany w środowisku historycznym swoimi wystąpieniami (pic rel) i udziałem w rosyjskiej konferencji na okupowanym Krymie w 2015.
źródło: ogkavim
Pobierz