Aktywne Wpisy

goferek +161
A gdzie samorysujący się piano black?
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: 492134061_1375843410231817_2204596612900330305_n
Pobierz
Tyrande +116
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że

#leasing
#samochody
- pierwsza wpłata 40%
- druga 15%
- trzecia 15%
@OptiFinance Dużo miałeś przypadków, że po dosłownie momencie trwania umowy było spłacone ponad 90% umowy przy LO?
Max pierwsza wpłata to 45% - tak jest w każdej firmie. Max jaki miałem z klientem to 15% 1 rata, 10% 2 rata, 10% 3 rata, czyli 80% w 3 miesiące. Ale teraz praktycznie żadna tak firma nie robi, bo zysk netto z takiej transakcji dla firmy leasingowej jest bliski 0 albo w ogóle ujemny (koszty stałe przewyższają marżę kwotą).
@
@OptiFinance: Do tego właśnie piłem... Że gdzie zysk firmy przy takim harmonogramie? Jedynie mógłbym to zrozumieć przy leasingu pracowniczym, bo tam faktycznie raczej idą na rękę ( ͡° ͜ʖ ͡°)