Aktywne Wpisy

heksengerg +176

źródło: temp_file4787959245598172131
Pobierz
lx200 +3
Co się stało z automatyka i robotyka w 2019/2020 ze z jednego z najpopularniejszych kierunkow na ktore szlo po 15k osob od 2010 roku
nagle w 2019 poszlo tylko 8k osob a potem jeszcze mniej
#programowanie #automatykairobotyka #informatyka #programista15k #kryzysit #pracait
nagle w 2019 poszlo tylko 8k osob a potem jeszcze mniej
#programowanie #automatykairobotyka #informatyka #programista15k #kryzysit #pracait
#motoryzacja
źródło: 492134061_1375843410231817_2204596612900330305_n
PobierzSzczerze jedyne co jest dla mnie fajne w ostatnich latach to hybrydy, bo uważam, że to jest nadnapęd
Ogólnie peak motoryzacji to okolice 2010 roku. Już były dostępne i powszechne istotne systemy poprawiające komfort i bezpieczeństwo, ale nie weszły jeszcze uciążliwości w postaci ekranów dotykowych itd.
-zero ekranów
-wsiadam, odpalam, przeciagam wybierak na D i auto po prostu jedzie
-zero asystetów pasa które nagle skręcają ci autem do rowu
-wygodny fotel z weluru a nie
źródło: kot
PobierzProtip mozna miec nowe auto gdzie wszystkie asystenty wylaczasz w 2 sekundy, ma trwały silnik bez dpf, ktory pojezdzi 500k km jak bedziesz wymienial olej regularnie ,wygodny fotel, subtelnie wkomponowany ekran ktory jest przydatny na linii wzroku, wszystko co uzywasz 99% czasu na przyciskach fizycznych
Jest duży wybór, ja jezdzilem gruzem zawsze a od niedawna nowym autem i to p---------e wykopkow kompletnie sie mija z rzeczywistością i uważam
Komentarz usunięty przez autora
@jegertilbake: w nowej Kii z 2023 lane assist próbował mnie zepchnać do rowu. Takie p---------e, że te 90% jest przydatna
Mam w rodzinie nowe auta i zawsze się cieszę jak wracam do gruza
Ciekawe jakie masz fajne auta do wyłączania wszystkich systemów. Nowe hyundaje kiedy chcesz wyłączyć pikanie o przekroczenie prędkości też wyłączają inne systemy jak właśnie lane asist (g---o więc dlam nie dobrze) i aktywny tempomat xD
Terenówki:
Mechaniczne pełne blokady i ręcznie dopinane napędy jak chcemy z reduktorem.
Osobówki:
0 dpfu, dwunastu, egru, blacha 100% ocynk, Wyświetlacz i android auto owszem ale ponad to fizyczne przyciski od regulacji klimy,
systemy są przydatne, chyba że nie są. Wspaniała informacja. Tak samo 9/10 dentystów poleca Colgage, tak samo 9/10 kierowców poleca lane assist a ten dziesiąty leży martwy w rowie