Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A z tą ambicją p0lek to bym nie
@nanotecz: a myslisz, ze po co rozdaja dyplomy na lewo i prawo? Wlasnie po to, zeby plebs sie czul madry i wyksztalcony
@Ponury_przegryw: Wykopki zawsze zdziwione, że każda nieupośledzona umysłowo dziewczyna ucieka z krzykiem z zabitego dechami zadupia. Ciekawe dlaczego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wykopek zamiast zrobić to samo woli biadolić, a potem postuje w tagu przegryw bo niespodzianka na zadupiu nie ma kompletnie nic, ani sensownej roboty, znajomych, kobiet, szkół, pieniędzy, niczego. W Polsce jedyna nadzieja na
@nanotecz: Zwal sobie to ci przejdzie xd
@nanotecz: No, ale dyplom jest i może dlatego myśli, że zasługuje na faceta po studiach. Kto tam wie. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Oglądałem trochę dalej i ta minister zaczęła mówić
@anonimek123456 dzień dobry panie kukoldzie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: mfiq
Pobierz