Aktywne Wpisy
30062018 +438
Od dwóch dni spać nie mogę. Budzę się, kręcę, przewracam z boku na bok. Olśniło mnie, poszedłem sprawdzić kaloryfer i odpalony na 5.
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
anita-kowalewka +99
#przegryw #samotnosc #blackpill
Ludzie na tym tagu narzekają na brak rodziny, jednocześnie wierząc w bluepillowe małżeństwo rodem z filmów disneya XD
@wyszopek129: Nauczyć się akceptować siebie samego jakim się jest, jak wyglądasz a to, że nie urodziłeś się w bogatej rodzinie, to możesz sobie w dupę wsadzić. Ja też nie jestem z bogatej rodziny i co z tego? Mam się z tego powodu żalić na prawo i lewo jak ostatnia #!$%@?? Dzisiaj dla przykładu
@guguszp: własny dom to sobie wyobrażam, bo ogólnie zależność jest prosta zarób hajs -> kup dom. Ale ślub i dzieci to tak abstrakcja, mimo, że jestem grubo po 30. Nigdy nie zbudowałem żadnej więzi, nawet z rodzicami(a może zwłaszcza z rodzicami, bo dla mnie to obcy ludzie, przez te wszystkie lata zawsze mieli tylko płytkie tematy, jedzenie, ubranie, może
@daro1:
a kto by chciał brać na tratwę kotwice żeliwną xD ?
@daro1: Tu nie chodzi o znalezienie "odpowiedniej" kobiety, tylko że po pojawieniu dziecka zmienia się wszystko - i każdy facet Ci to potwierdzi....