Aktywne Wpisy

McAbra +134

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi
źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzWykop.pl
Przez ostatnie 2-3 tygodnie wysłałem ponad 100 CV, z czego zaproszenie dostałem na jedną rozmowę z HRem (po której nie dostałem odzewu) i na żadną rozmowę techniczną. To jest najbardziej demotywujące - gdybym odpadał na rozmowach technicznych wiedziałbym że musze po prostu przyuczyć się teorii, a w tej sytuacji nie mam pomysłu co mogę poprawić.
Mam trochę doświadczenia jako freelancer, robię swoje projekty, cały czas ucze się czegoś nowego - jednym słowem moje CV nie jest najgorsze, a wygląda to tak jakby nie brali mnie pod uwagę.
Jakieś pomysły co robię nie tak? Jak ktoś będzie chciał to mogę podrzucić cv
#pracait #it #pracbaza #programista15k
źródło: CV
PobierzTroche zdziwiony byłem że tak łatwo przyszło im znalezienie pracy w tych czasach kiedy niby juniorów nikt nie chce.
Ogólnie to mam wrażenie że mało firm wystawia oferty na juniorów bo im się nie chce ale jak
Moim zdaniem nic nie robisz źle, po prostu urodziłeś się w złym czasie, 8 lat wcześniej i dzisiaj wywyższałbyś się razem z resztą programistów na wykopie. Po prostu zawód programisty już nie jest tak dobry, jak jeszcze
-Nie pchałbym się w oblegany Web Dev gdzie w sumie kto pierwszy ten lepszy.
-Unikaj ogłoszeń i szukaj namiarów na rekruterów od znajomych lub z uczelni.
-Masz w CV sekcję Education a nic w niej nie ma. Pokaż tam projekty, nagrody, stypendia i może
Zresztą na różnych uczelniach są równe poziomy i stypendium rektora na jednej niewiele znaczy na innej. Śmiem twierdzić, że każdy kto
Brałem udział w sprawdzaniu cv na juniora do