Aktywne Wpisy

sikpi +87
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +47
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

Do feminizmu to raczej blizej wam, jak mówicie o tym ze 35-letnia samotna ulana madka będzie miała większe powodzenie od zwykłego chłopa w wieku 25 lat xD
Fajny gaslighting, peldzej. Szczególnie ten fragment.
Nie wiem jak to nawet skomentować. Właśnie straciłeś u mnie jakiekolwiek resztki szacunku. Ale przynajmniej jesteś podobny do swojego idola, bo również jesteś ginocentrycznym kukoldem.
I zrób eksperyment to pogadamy, a nie stawiasz tylko jakieś redpilackie hipotezy. Jak udowodnisz mi, że chłop 5/10 może mieć ONSy z kobietami na widok, których nie
źródło: r5qpxyzk7qb21
Pobierz@RyouNarushima: Jakiś czas temu zrobiłem eksperyment - wysłałem na tagu zdjęcia z fotografii ślubnych udostepnione na fanpeju przez znajomego fotografa, aby udowodnić że przeciętni goście mogą mieć całkiem ładne dziewczyny (niektórymi nawet bym się zainteresował) Ale oczywiście nieskazitelni z wyglądu blackpillowcy srogo ocenili wygląd dziewczyn mówiąc że
Ok akceptuje wyzwanie.
Nie wiem ile masz do zaoferowania, ale jeśli sam powiedziałeś ze masz niewiele bo jesteś manletem z krzywa szczeka No to mysle ze powinieneś się hamować w ocenie wyglądu kobiet.