Wpis z mikrobloga

@Oskar_STS: Tzw. afera "lodowa" bądź gdzie indziej nazywana aferą na openerze, oraz jej internetowy wydźwięk dobitnie pokazały że redpilaki są ukrytymi feministami bądź mają bardzo podobne schematy myślowe i jedną cechę wspólną.
  • Odpowiedz
  • 0
@RyouNarushima a gdzie ja jestem feministą, jeśli feminizm uważam za coś złego i mówię cały czas o nieuchronności kobiecej sciany?

Do feminizmu to raczej blizej wam, jak mówicie o tym ze 35-letnia samotna ulana madka będzie miała większe powodzenie od zwykłego chłopa w wieku 25 lat xD
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: Dla redpilaka rzeczywistość w 2023 to feminizm. I ty jesteś idealnym feministą nie dosyć, że całe życie podporządkowałeś pod kobiety to jeszcze bronisz postępującej degrengolady społecznej jak rasowy sojak.
  • Odpowiedz
@Oskar_STS:

Fajny gaslighting, peldzej. Szczególnie ten fragment.

Bez przesady, dzisiaj serio łatwiej znaleźć coś do ONS/FWB aniżeli do związku. Jak sam widzisz, kobiety już nie przywiązują uwagi do swojego przebiegu więc są bardziej
  • Odpowiedz
@Oskar_STS:

Ja ostatnio przeczytałem "12 życiowych zasad" Jordana Petersona - myślę że autor jest Ci znany, bardzo polecam.

Nie wiem jak to nawet skomentować. Właśnie straciłeś u mnie jakiekolwiek resztki szacunku. Ale przynajmniej jesteś podobny do swojego idola, bo również jesteś ginocentrycznym kukoldem.

I zrób eksperyment to pogadamy, a nie stawiasz tylko jakieś redpilackie hipotezy. Jak udowodnisz mi, że chłop 5/10 może mieć ONSy z kobietami na widok, których nie
R.....a - @Oskar_STS: 
 Ja ostatnio przeczytałem "12 życiowych zasad" Jordana Peterso...

źródło: r5qpxyzk7qb21

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
Jak udowodnisz mi, że chłop 5/10 może mieć ONSy z kobietami na widok, których nie będę miał odruchu wymiotnego to przechodzę na stronę redpilla.

@RyouNarushima: Jakiś czas temu zrobiłem eksperyment - wysłałem na tagu zdjęcia z fotografii ślubnych udostepnione na fanpeju przez znajomego fotografa, aby udowodnić że przeciętni goście mogą mieć całkiem ładne dziewczyny (niektórymi nawet bym się zainteresował) Ale oczywiście nieskazitelni z wyglądu blackpillowcy srogo ocenili wygląd dziewczyn mówiąc że
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: Ale co ma ślub do ONS czy FWB? Nie o tym była rozmowa. Jak zaakceptujesz wyzwanie to pisz na priv, podeślę ci materiały referencyjne i uzgodnimy szczegóły. I skąd wiesz ile mam do zaoferowania?
  • Odpowiedz
  • 2
@RyouNarushima bo wy chcecie przestawić taki świat w którym przeciętny mężczyzna nie jest zauważalny przez przeciętna kobietę a prawda jest zupełne inna. Ja mogę dać Ci przykład ze przeciętny facet wcale nie musi być incelem.

Ok akceptuje wyzwanie.

Nie wiem ile masz do zaoferowania, ale jeśli sam powiedziałeś ze masz niewiele bo jesteś manletem z krzywa szczeka No to mysle ze powinieneś się hamować w ocenie wyglądu kobiet.
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: No i zmieniasz zasady zabawy w trakcie gry. Miał być ONS/FWB. Sam mówiłeś przecież, że o to łatwiej niż o związek. I znajdowanie jakiś zdjęć nie przejdzie. Musisz sam przy pomocy redpilla i ramy to udowodnić. Jeśli to zrobisz to raz na zawsze wyjaśnisz przynajmniej połowę tagu.
  • Odpowiedz