Wpis z mikrobloga

Mija tydzień od wprowadzenia Wykopu w wersji 2.1. Jak z perspektywy tych kilku dni oceniacie zmiany i nowinki na serwisie? Subiektywnie uważam, że jakość znalezisk na stronie głównej znacząco wzrosła...
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To ja będę wredny. To wszystko powinno być zrobione w wersji 2.0, wtedy byłyby pochwały. Teraz to jest już tylko łatanie. Cały ten eksperyment z nową wersją Wykopu to była jakaś dziwna jazda bez trzymanki, jedna wielka improwizacja.
  • Odpowiedz
"Ominęło Cię" według mnie nie sprawdza się. Większość znalezisk, które pokazuje, widziałem, więc mnie nie ominęły.
  • Odpowiedz
Brakuje mi powiązanych na stronie głównej i nie widać komu już się rozdało plusy i minusy. Ramka zgłoszenia komentarza wariuje nadal. Ominęło cie powinno mi pokazywać to co mnie ominęło w miarę niedawno, a nie to co było pół roku temu i uznałem, że ani nie wykopię ani nie zakopie. Z wykopokazywarki wywalił bym komentarze, bo po prostu niepotrzebnie rozciągają stronę.

Co do dodawania wykopaliska do grup, to przydał by się jakiś
  • Odpowiedz
Wszystko cacy, tylko nadal nie mogę modyfikować dodanego wykopu. Próbowałem już wszystkiego, troszkę to dziwne. (nie jestem sam)
  • Odpowiedz
- Usunąć komentarze z Pokazywokoparki !!

- Zmasakrowaliście Grupy!! będą jakieś zmiany?

- Zlikwidujcie oceny komentarzy. Dzieciarnia przestanie sie udzielać.
  • Odpowiedz
fajny byłby jeszcze fliczer co by pozwalał nam odgadnąć kto ma jaki login na wykopie biorąc pod uwagę znajomych z facebooka/gmaila itp
  • Odpowiedz