Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +121
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +4
Mam game changera. Wystarczyło po pracy schować telefon do szuflady na cały dzień i życie stało się jakieś takie lepsze. Obawiałem się że z nudów po niego sięgnę, nic z tych rzeczy, miałem tyle zajęć że ledwo starczyło czasu. Dziś podobnie mam zamiar to rozegrać
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@2213337777777 powiem dosadnie - spierd…laj toksyku! Typ próbuje coś zrobić ze swoim życiem a ty podśmiechujki sobie urządzasz? Sam idź se zwalić konia i potem poplacz sobie po cichutku w poduszkę
ja to bym pewnie zapomniał na wyjściu i musiałbym się wracać - cały zaoszczędzony czas psu w dupę
@adrekw13 to nie była transakcja wymienna
@Notes dzięki, nawet miałem wczoraj plan na rower skoczyć ale wystarczyło poczytać książkę na balkonie aby naładować nieco baterię, dopiero wczoraj odkryłem jak zajebiście zielono mam wokół mieszkania
Wysłane z mojego Redmi Note 12