Aktywne Wpisy
grexo +24
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +53
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
https://wykop.pl/link/7147679/poszukiwacze-odkrywaja-skarby-z-twierdzy-modlin-duza-galeria
W dniach 09–11.06.2023 odbył się II Zlot Detektorystów Twierdzy Modlin. W wydarzeniu wzięło udział ponad trzysta pięćdziesiąt poszukiwaczy – pasjonatów z całej Polski! Organizatorem zlotu było Stowarzyszenie Historyczno- Badawcze Triglav, a wszystko odbyło się przy wsparciu właściciela terenu – Spółki Modlin i Fundacji Nasza Historia.
To już drugi raz gdy liczną grupą detektoryści przeszukiwali teren Twierdzy Modlin w celu poszukiwania artefaktów związanych z burzliwą i zawiłą historią tego obiektu. Tym razem podobnie jak poprzednio odkryto masę niezwykłych zabytków, których większość zobaczycie w mojej galerii poniżej.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #iiwojnaswiatowa #drugawojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #archeologia #poszukiwacze #wykrywaczmetalu #warszawa #twierdza #twierdzamodlin #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #militaria #monety #numizmatyka #artefaktnadzis #wojna