Wpis z mikrobloga

To jest mokry sen wszystkich lewicowych posłanek, żeby Europejki skakały na śniadych knagach książąt o ciemnej karnacji, którzy w wielkim cierpieniu i męczarniach przypłynęli na tratwach..za to europejskie, białe "patriarchalne świnie" mają być od z-----------a i utrzymywania wszystkich kobiet, dzieci, emerytów, darmozjadów na socjalach i siedzieć cicho, bo jak nie to stygmatyzacja i do pierdla. Przecież ja jako Bogu ducha winny facet, który nigdy nie skrzywdził kobiety pod presją takiego jazgotu jak lewicowe posłanki potrafią to przyznałbym się nawet do satanistycznych rytuałów ze składaniem ofiar, bo nie mógłbym tego darcia mordy na mnie słuchać i przegadać. Przecież jak patrzę na te rubaszne, nastroszone, wyglądające jak zużyte alkoholiczki na kuracji sterydowej baby z lewicy to nie widziałem nikogo kto mógłby w darciu japy i rechocie je przebić.

#konfederacja #bekazlewactwa #polityka #imigranci #feminizm #redpill #blackpill #pieklomezczyzn #pieklokobiet #rownouprawnienie #rozowepaski #kobiety #islam
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach