Aktywne Wpisy
kseroboy +289
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
rolnik_wykopowy +83
Hej
Mirki gdzie poznawać kobiety? Mam ostatnio kryzys emocjonalny i chciałbym kogoś poznać, ale nie wiem za bardzo jak. Pomyślałem o zagadywaniu np. w parku, ale tylko wtedy gdy nawiążę kontakt wzrokowy i odwzajemni uśmiech, inaczej to raczej cringe. Swoją drogą to nawet dobry test żeby w pewnych kwestiach się przełamać, bo co się w sumie może stać? Nara i tyle, wyjdę na dziwaka przez chwilę i nigdy się więcej nie spotkamy. Jestem gównem.
#rozowepaski #zwiazki #rozwojosobisty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: tylko poczekaj na wieczor i zwroc na siebie uwage wyskakujac z za krzaka
@mirko_anonim: oj spotkacie swiat jest maly
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/14/gdzie-poznawac-dziewczyny/