Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Lepiej cwiczyc 2-3 razy w tygodniu max bez upadku miesniowego czy do upadku? Kalistenika jest grana i w sumie nie wiem czy nie za rzadko, nie za lekko cwicze. Kasahara pisal ze wiekszosc ludzi cwiczy za letko wiec juz nie wiem. Oraz czy lepiej robic mniejsza objetosc ale idealnie technicznie czy technika na 80% i wiecej powtorzen w serii?

#mikrokoksy #silownia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cisza666: co Ty mu wciskasz... gosc ktory nie istnieje + masa marketingowego belkotu i najazdu na silownie ¯\(ツ)/¯ to jest dobra lektura dla 14 latkow ktorzy chca sie zmotywowac do bycia niepokonanym prze chujem przez robienie pompek
  • Odpowiedz
@cisza666: ani słowa? przeciez on tam najezdza na ludzi z silowni i cwiczenia z silki w kazdym mozliwym zdaniu/rozdziale. doskonale to pamietam. wiesz co, jako nastolatek myslalem ze posiadlem tajemna wiedze i wszyscy z silowni sie c---a znaja i ze kalistenika zrobi ze mnie silniejszego typa niz oni. jak mozesz sobie wyobrazic, szybko przejrzalem na oczy i niestety po kilku latach ta lektura jest dla mnie smieszna i ten belkot
  • Odpowiedz