Aktywne Wpisy

volodia +22
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +53

całe to ględzenie przegrywow jest po to żebyście mogli zrzucić z siebie odpowiedzialność za to że w tym momencie nic nie robicie żeby zmienić swoją sytuację. Sorry ale toksyczni rodzice albo dokuczający rówieśnicy odpowiadają tylko za to że wam dokuczali. Nie odpowiadają za to że teraz nie chce wam się nawet zdać matury czy iść na zaoczne studia, albo wysłać kilka CV. To nie geny sa winne tego że siedzisz cały dzień na wykopie tylko to że zamiast próbować walczyć z uzależnieniem próbujesz zrzucić z siebie odpowiedzialność. #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Mam maturę, robię studia zaocznie, CV nie wysyłam bo mam pracę. Robię więcej niż 95% normalnych ludzi i dalej jestem przegrywem.
czy te przegrywy programisci są teraz z nami w pokoju?
@whitepilled_:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A zdajesz sobie sprawę, że kobieta niczego w Twoim życiu nie zmieni jeżeli sam nie zaczniesz nic zmieniać?
@SzepczoncyGrzyp: A zdajesz sobie sprawę, że zmieniam czy po prostu chciałeś się p-------ć? Z jakiegoś dziwnego powodu jednak ludzie dążą do związków i jakoś psychologowie są zgodni, że bycie w zdrowej relacji jest jedną z najlepszych rzeczy dla zdrowia psychicznego.
@SzepczoncyGrzyp: Singlem to jest ktoś kto jest sam bo tak chce.