Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 6
✨️ Autor wpisu (OP):
@polaw: i słusznie, gdyby było więcej takich jak my, to by się nauczyły trzymać nogi razem dla przyszłego męża, ale niestety 99% ma w dupie przeszłość kobiety i oleją to byle tylko nie być samotnym i móc przekazać swoje geny.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@Gilboa: Ja tam wybrałem MGTOW, pomogło że jestem religijny więc wiesz jakoś mniej mnie to obchodzi z fizycznego punktu. Co najwyżej celibat i w------e jak nie będę mógł znaleźć kogoś kto odpowiada moim standardom
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Problem jest taki, że te co miały 30 też kiedyś były dziewicami.

@Gilboa Problem jest taki, że to ilu miała jest nieweryfikowalne. I mówisz, że idzie wyczuć. Myślisz, że masz aż tak duże doświadczenie z kobietami?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mirku biohacking. Może to zabrzmi dziwnie, ale musisz pokochać siebie do tego stopnia że będziesz trzepał i spermił do własnych zdjęć. Powinna Ci pomóc w tym praktyki opisane w MGTOW. Zacznij od sesji zdjęciowej przed lustrem, nie muszą być to wyszukane pozy, następnie zacznij na spokojnie w łóżku wyobrażać sobie jak kochasz się sam ze sobą. Taka miłość do siebie pomogła niejednemu mirkowi. Nie potrzebują oni już niczego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
✨️ Autor wpisu (OP): @Gilboa: cope to jest bycie okłamywanym co do przeszłości i zmuszanie się do związku z kobietą, którą się w głębi gardzi z powodu tego co robiła. A gdy jeszcze sam sobie wmawiasz, że tamci nic dla niej nie znaczyli i przeszłość nie ma znaczenia i w takim razie lepsza używana niż samotność, to już w ogóle…

• Odpowiedz