Aktywne Wpisy
Adruns +4
dos_badass +1304
Pieprzony teatr, pieprzonych kanalii.
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jest #afera na popularnej ostatnio wyspie #kos w #grecja. Wykupiłem #wakacje za 10k pln+ w #tui w hotelu pięciogwiazdkowym (kategoria lokalna - ważne), w odległości 50m od morza, w pasie brzegowym.
Co zastałem na miejscu?
Hotel czterogwiazdkowy, który sam siebie klasyfikuje w czterech gwiazdkach (skąd to wiem? Po tutejszej opłacie klimatycznej. Za 4 gwiazdki płaci się 3€ za dzień, za 5 gwiazdek - 4€), do morza w linii prostej około 300 metrów, idąc to się robi z kilometr. Przed drzwiami do pokoju śmierdzi szambo.
W ofercie nie było mowy o bardzo dużym obiekcie i o możliwości zakwaterowania dalej od morza (gdybym chciał być dalej od morza to bym wybrał opcje dalej od morza, logiczne). Pani na infolinii mówi ze nic nie może zrobić, pan w hotelu żeby kontaktować się z infolinia. Do tego #tuipolska nie posiada już rezydentów tylko ekspertów którzy zamiast opiekować się nami to sprzedaje wycieczki i wynajmuje samochody.
Co proponuje tui? 300 zł w formie vouchera na przyszły rok. Na przyszły rok i we gościu zamknij mordę, nie mamy twojego płaszcza i co nam pan zrobi.
Ogólnie to nie jest odosobniony przypadek, bo przypadkiem tylko Polacy zostali tu tak wydymani.
Wyplusujecie? Może ktoś się tym zainteresuje, bo to jest przecież śmiech na sali.
#oszukujo #urlop
@frequenttraveler o czym Ty piszesz? przecież chlop dostał co innego niz zamówił, czy według Ciebie po kupieniu tego co zamowilem mam latać po googlach i weryfikowac wszystko, nie za to płacę... kompletnie nie zrozumiałeś mnie i opa
Cały problem polega na tym, że on sobie to inaczej wyobrażał, bo wcześniej nie sprawdził jak duży jest hotel i że odległość od pokoju a od hotelu to nie musi być to samo. Tyle. Takie rzeczy da się sprawdzić.
Trochę off top ale WYSTRZEGAJCIE SIĘ SUN&FUN JAK OGNIA. Nie ma bardziej #!$%@? i oszukańczego biura
Idziesz do menagera i krecisz malysza, jesli to porzadny hotel to dadza Ci lepszy pokoj. Ja raz dwa razy pokoj zmienialem, pierw z ich winy, to dali mi z jakuzi w
@octopussy8:
Komentarz usunięty przez autora