Aktywne Wpisy

Tyrande +436
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Zielony34: a ja kilka dni temu widziałem w żabce dwóch policjantów przypakowanych, bez brzucha, jakieś 190-195 wzrostu. Jeszcze byli bardzo kulturalni. Może trafiłem na jakąś jednostke specjalną ale tak to jest z tymi historiami "ja widziałem"
@jobless: Ten atakujący bierny raczej nie był, raczej rozemocjonowany knur. Pewnie kobieta uwięziona w ciele meżczyzny. Facet nigdy tak by się nie zachował, bo jest mądry.
@bigos555: Ale wiesz, ze pisałem o patrolu, ze jest bierny, a nie o agresorze?
Jeśli to rzeczywiście jakieś abdule zostały przytemperowane przez wojownika ortalionu, to ciche przyzwolenie policji na pacyfikacje islamistów, daje mi nadzieję na przyszłość tego kraju.