Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +405
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

InnyWymiar90 +102
źródło: 20250412_080107
Pobierz

Ja p------e...
Sam teraz n------y jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten g---o a-----l legalny n------k.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
xD źródło: instytut danych z d--y
faktem jest że na zachodzie Europy wracają do kuracji z MDMA czy ketaminy. a grzybki i LSD są na nowo badane
A co do samej listy, to co szanowny @L24D uważa o specyfiku "kava kava"? 5 lat temu w polsce ze statusem narkotyku i można było dostać się do paki a w 2019 zdjęty z wykazu środków odurzających i obecnie ma status herbatki. To w koncu n------k czy nie, panie mądralo?
@revente: to by była funkcjonalna w 200% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gzyro: ja ogólnie nie rozumiem czemu pewne rzeczy są legalne, a inne nie. a już zupełną abstrakcją jest, że pewne rzeczy są legalne w jednym kraju, a w innym zabronione.
@L24D: za dużo dzieł sztuki powstało na dragach, żebym w to uwierzył
macie jakieś problemy psychiczne chyba albo mieliście wtedy po 15 lat? albo c--j wie co waliliście i w jakich dawkach/miksach. samo to, że piszesz, że miesiącami dochodziłeś do
W ogole samo to, ze totalnie olalas temat tego, co ludzie widza po psychodelikach chyba oznacza, ze Tobie tez srednio pomagaja xD