Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 170
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qiudo: ja się zgadzam z tym że wiele substancji może być użyte jako lek i zatrzymanie badań przez rząd Nixona to
policzek dla nauki ale to powinni badać specjaliści a nie wykopki i inni domorośli entuzjaści.
  • Odpowiedz
@Gzyro: o ile jestem za pelna legalizacja to OP niezla odklejka. 1 bad trip po lsd moze wyrzadzic wieksze szkody niz 10 lat regularnego chlania
  • Odpowiedz
@Mar3czek: I to twój jedyny argument dla legalizacji tych dragów? Że ktoś nie o--------a nad ranem ? Wow.
A co ty na flashbacki? Problemy z sercem?ego w------e w kosmos? Chyba nie zdjaesz sobie sprawy z tego. To, że ty masz pozytywne doświadczenia nie znaczy, że można coś takiego odpuścić do użytku dla kazdego. Nie każdy będzie miał Tripsittera tylko z--------i i wpadnie na jakiś genialny pomysł. Byłem nie raz świadkiem
  • Odpowiedz
co za absurd żeby dorosły chłop nie mógł brać co mu się żywnie podoba, bo jakieś inne dorosłe chłopy mu tego zakazały xd

@Gzyro: @dongio: może dlatego, że to nie służy społeczeństwu? Z czyich podatków pojdzie na ew. leczenie i utrzymywanie takiej osoby?
  • Odpowiedz