Wpis z mikrobloga

Czy mi się wydaje czy rafonix przez przypadek próbując go łapać pchnął jeszcze dzieciaka tak, że ten upadł z jeszcze większym impetem?

Zajebista reklama keydropa ogólnie. Ojciec patrzy na keydropa/chat a dzieciak chyc. Wizerunek #!$%@? do końca życia, bo kanały commentary sprawią, że zobaczy to pół Polski. Z patusa, który udawał, że wychodzi na "prosta" stanie sie wyrodnym ojcem. Ciekawe czy boxdel i golas teraz na zawsze się od niego odetną.

Według mnie to koniec deala z keydropem oraz koniec jakichkolwiek walk. Szkoda dzieciaka ale rodziców się nie wybiera.
#rafonix
#famemma
#danielmagical
Adiog - Czy mi się wydaje czy rafonix przez przypadek próbując go łapać pchnął jeszcz...
  • 11
@CzatownikzCzatowni: jesteś tego pewny? Obecnie jest nagonka na pato-starych wiesz przemoc itd, i ten incydent może się odbić lordozie (mela mu w pysk) czkawką. Można zrozumieć jakby dziecko same gdzieś siedziało czy coś, ale #!$%@? XD młody mu spadł z kolan, czaisz to? Typ był zapatrzony w monitor jak szpak w pizyde nie zwracając uwagi na kaszojada ( ͡° ͜ʖ ͡°) Darka mu pewnie do teraz jazdę.