Aktywne Wpisy

Plotkova99 +46
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

WielkiNos +97
Aż strach cośkolwiek pisać żeby nie dostać bana. Tym razem #gdansk
#p0lka #przypadkowymurzyn #mokebe #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#p0lka #przypadkowymurzyn #mokebe #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
źródło: temp_file1552870876030303479
Pobierz

Ten człowiek to mem
@qluch: oczekuję pilnie na podziękowania. Bo na razie to z waszej strony lecą tylko wyzwiska i obelgi. Możesz mi osobiście podziękować, nie obrażę się.
@qluch: Zupełnie jak doktor memcen, który myślał że będzie tworzył memy, a sam został jednym z nich xd
@Takiseprzecietniak: Mireczku, przescrolluj sobie tag #konfedracja a potem się skarż.
Tak, Mireczku! Dziękuję neuropisowcom (ty też się do nich zaliczasz, skoro po podziękowanie wystąpiłeś) za szczek, ujadanie, raportowanie fekaliów na tagu. Tyle jadu, złości i kpin i KONFEDERACJA MA 12% a będzie miała 15%. Proszę o więcej ujadania,
@Takiseprzecietniak: tak bardzo olał konwenanse, że postanowił zapisać się na kartach polskiej polityki jako ten skompromitowany polityk który został wyrzucony z własnej partii która następnie została wchłonięta przez platforme xDD
@qluch: ( ͡º ͜ʖ͡º) Masz to jak w banku ( ͡º ͜ʖ͡º) takim zwykłym oczywiście, nie według memcenowskich zasad ( ͡º ͜ʖ͡º) No, ale szacun, że jednak podziękowałeś, przez ściśnięte gardło i ledwo, ledwo, ale fakt pozostaje faktem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Takiseprzecietniak: jak to, że KONFEDERACJA ma 12%
@Takiseprzecietniak: płacz dalej, co tak się oszczędzasz?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@qluch: I o to chodzi, kolego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Darowałbym sobie tą szyderę, gdybyś chciał kiedyś poważnie porozmawiać, ale nie widzę powodu, bo Ty i Tobie nie chcecie poważnie rozmawiać. Przyjęliście, że wystarczy, zgodnie z memcenowskimi badaniami, rzucić parę tematów i je hasłowo grzać i magicznie wam wzrosną sondaże, a problemy, które stoją realnie
@Takiseprzecietniak: czy ty z konia spadłeś? Przecież wykop to portal do szkalowania. Chcesz pogadać to zapraszam na disco a nie na ten poadó spejr*&$enia na którym kryspki, gromoty i aegisy sr@ją na tagach siejąc partyjną propagandę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
stary peowski posób
@Takiseprzecietniak: czy ty sobie jaja robisz? Konfa nauczyła się grać w grę o nazwie polityka a ty mi tu wyjeżdżasz z takim argumentem, że jak to Konfa tak może? Mireczku, nie ze mną takie numery, ja byłem w peło i znam taktykę partii.