Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +2299
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
GlenGlen12 +16
Czy to wstyd jeździć 18 letnim hatchbackiem w 2025 roku?
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że

Brak w ogóle jakiegokolwiek porównania. Można tu krytykować tylko PiS, Konfederację i od biedy Lewicę. Partyjny portal, i tyle.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
źródło: Tusk-ujawnia-to-beda-moje-pierwsze-decyzje-po-wyborach_article
PobierzKonfa ubiera się w łaszki wolnościowców, udając, że wcale nie chce tutaj wprowadzić kato szariatu i zamordyzmu. wszędzie widzi i punktuje lewactwo, które chce tylko rozdawać ciężko zarobione przez podatników pieniądze, konfa ma być nową jakością itd itd. A tu wychodzi memce i wychodzi na to, że:
- postulaty gospodarcze, którymi trzaskają od lat, to żaden program tylko
@Kapitalista777: zwykły polityczny ruch wytrącający pisowi kiełbasę wyborczą.
P-------------e się do Tuska o to jest jeszcze głupsze niż p-------------e się do mentzena o sławną piątkę konfederacji
@Kapitalista777: to zdecyduj się, czy nie wolno krytykowac, czy mało plusików cię w oczy kole? xD
@kiszczak: I to Twój jedyny argument?
Oby to dało do myślenia konfederatom jeśli znowu spróbują popierać nierówny wiek emerytalny czy pobór dla mężczyzn.
Dobre pytanie, też swego czasu je tu zadawałem i oto jakie uzyskałem
@Kapitalista777: wy jesteście jak kaczysci, w ryj napluć to udajecie że pada