Jak to jest, że Wykop jest zasrany Mentzenem 10 RAZY BARDZIEJ, niż Tuskiem, gdy powiedział najpierw, że popiera 500+ a potem nawet 800+? I którego to partia ma REALNE szansę by rządzić?
Brak w ogóle jakiegokolwiek porównania. Można tu krytykować tylko PiS, Konfederację i od biedy Lewicę. Partyjny portal, i tyle.
Jak to jest, że Wykop jest zasrany Mentzenem 10 RAZY BARDZIEJ, niż Tuskiem, gdy powiedział najpierw, że popiera 500+ a potem nawet 800+
@Kapitalista777: To dlatego, że mentzen jest komediantem, który na codzień zajmuje się rozśmieszaniem ludzi, a tusk to poważny człowiek. Przekaz mentzena lepiej się sprzedaje dlatego cały wykop jest nim zasrany ¯\(ツ)/¯
@Wykopaliskasz Sam sobie odpowiedziałeś, czy tam ubzdurałeś odpowiedź, bo ja nadal nie wiem o co w ogóle pytasz, więc i odpowiedzieć bym nie mógł( ͡º͜ʖ͡º)
@Kapitalista777: Po co się podniecać Tuskiem skoro ktoś kto nie ma pamięci złotej rybki pamięta jak spełnia obietnice wyborcze? I właśnie dlatego na niego zagłosuję, bo będzie g---o a nie 800+ xD
@Kapitalista777: Tuż po wystąpieniu Tuska miał swoje 5 minut na Wykopie. Teraz był wywiad z Memcenem, to jadą po nim, bo świeża sprawa. Na Wykopie miesiąc to jak nowa era.
@Wykopaliskasz Po raz kolejny pytam, a nie chcesz odpowiedzieć: argumenty w jakiej sprawie? Bo ja w tym wpisie nie rzuciłem żadnej tezy, którą musiałbym argumentami bronić. Więc powiedz wprost: argumenty dotyczące jakiej sprawy chciałbyś poznać?
@Wykopaliskasz To chciałeś sobie po prostu poutrwalać w głowie stereotypy? Trzeba było tak od razu( ͡º͜ʖ͡º) do której strony sceny politycznej mnie przyporzadkowales? To napiszę jeszcze kilka typowych sloganów, byś był już do końca ukontentowany. Gdybym był konfiarzem: PiS PO jedno zło!!! Gdybym był PiSowcem: A za PO to by dopiero była w kraju infalncja. Gdybym był POwcem: Trzeba zabrać PiS władzę, a później to
@kiszczak: Ja nigdy od Ciebie niczego nie potrzebowałem, a wszystkie informacje, jakie chciałem uzyskać, dostałem po Twojej pierwszej odpowiedzi. Cała reszta to jedynie Twoje wicie się i próba rozmycia tego, co zaprezentowałeś pierwszą odpowiedzią.
Brak w ogóle jakiegokolwiek porównania. Można tu krytykować tylko PiS, Konfederację i od biedy Lewicę. Partyjny portal, i tyle.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
źródło: Tusk-ujawnia-to-beda-moje-pierwsze-decyzje-po-wyborach_article
Pobierz@Kapitalista777: To dlatego, że mentzen jest komediantem, który na codzień zajmuje się rozśmieszaniem ludzi, a tusk to poważny człowiek. Przekaz mentzena lepiej się sprzedaje dlatego cały wykop jest nim zasrany ¯\(ツ)/¯
@Kapitalista777: XD
@Kapitalista777: przecież nawet pis (a więc koalicjant konfy) ma bekę ze Sławka
A w ogóle to, mordo, zapomniałeś o tym, że to było WYRWANE Z KONTEKSTU™
Na Wykopie miesiąc to jak nowa era.
@kiszczak: Standardowa taktyka, jak się nie ma argumentów. Z każdym kolejnym komentarzem bardziej wpasowujesz się w stereotyp.
@Kapitalista777: bo nie ma czegos takiego jak niezalezne medium ? sponsor płaci, sponsor wymaga. Pozdro
@kiszczak: Nie chcę poznać żadnych argumentów, bo już mi wszystko wyjaśniłeś w pierwszej odpowiedzi.
Twój każdy kolejny komentarz robi na mnie coraz większe wrażenie, jak bardzo wpisujesz się w stereotyp.
Gdybym był konfiarzem: PiS PO jedno zło!!!
Gdybym był PiSowcem: A za PO to by dopiero była w kraju infalncja.
Gdybym był POwcem: Trzeba zabrać PiS władzę, a później to
@kiszczak: Ja nigdy od Ciebie niczego nie potrzebowałem, a wszystkie informacje, jakie chciałem uzyskać, dostałem po Twojej pierwszej odpowiedzi. Cała reszta to jedynie Twoje wicie się i próba rozmycia tego, co zaprezentowałeś pierwszą odpowiedzią.